Simona Gherghe schimbă foaia cu copiii ei! Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală: „Asta a trezit multe gânduri în mine”

Simona Gherghe a luat o decizie radicală în ceea ce privește expunerea copiilor ei în mediul online. Totul s-a tras de la o întâmplare bizară care a pus-o pe gânduri, iată despre ce este vorba.

31 aug. 2023, 16:32
Simona Gherghe schimbă foaia cu copiii ei! Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală: „Asta a trezit multe gânduri în mine”
Simona Gherghe schimbă foaia cu copiii ei! Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală: „Asta a trezit multe gânduri în mine”

Simona Gherghe a dezvăluit o experiență care i-a schimbat perspectiva în ceea ce privește calitatea sa de mamă. Totul a pornit atunci când o femeie pe care nu o cunoștea i-a deschis ochii cu privire la un aspect aparent inofensiv, dar care își pusese amprenta asupra fiicei sale.

Citește și: Simona Gherghe, după tragedia de la Crevedia: „Am o poveste similară în Grecia. NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost rănit”

De-a lungul timpului, Simona Gherghe s-a remarcat drept o mamă modernă, deschisă, care împărtășea cu prietenii săi virtuali fotografii cu cei doi copii ai săi. A fost chiar prezentă pe coperta unei reviste alături de fiica sa, Ana. Cu toate acestea, în ultima perioadă, vedeta a decis să nu mai expună deloc copiii pe internet, motivul principal fiind faptul că aceștia încă nu au înțeles pe deplin faima de care se bucură mama lor. Într-un interviu, prezentatoarea TV a împărtășit cum a ajuns la concluzia că ar fi mai bine să nu mai posteze imagini cu fețele copiilor săi pe platformele de socializare. Acest moment a venit după ce o femeie complet necunoscută a recunoscut-o pe fiica sa pe stradă, o experiență care i-a făcut să își pună serioase întrebări cu privire la expunerea publică a copiilor săi.

„Totul a pornit de la o întâmplare, care ne-a pus serios pe gânduri. Eram cu Ana și o doamnă a alergat spre ea și a spus: „Ana, de când îmi doream să te văd! Ce mă bucur!. Sigur, intențiile ei au fost bune, doar că Ana a fost extrem de nedumerită. „De unde mă știe doamna? Și cum de știe cum mă cheamă? Apoi, când am ajuns acasă, am surprins o discuție cu Vlad, în care ea îi povestea, în continuare uimită, cum s-a întâlnit cu o doamnă, care o știa. Iar replica ei către Vlad a fost: „Cred că sunt vedetă…. Îți dai seama că și eu, și Răzvan i-am explicat că, probabil, doamna o știa de pe social media, dar că nimeni nu e vedetă și că oamenii se mai recunosc așa, uneori, de pe rețelele de socializare.

Dar asta a trezit multe gânduri în mine. Și mai ales întrebarea „de ce ne expunem copiii?. Evident, pentru că ne mândrim cu ei. Dar oare lor le face bine expunerea asta precoce? Doamna respectivă a avut intenții bune, altcineva poate să aibă alte gânduri. E atâta înverșunare în mediul online, încât nu mi se pare un loc bun pentru copii. Și nu e ipocrizie. Aproape 6 ani și noi i-am expus! Doar că un episod ca acesta te face să-ți dai niste răspunsuri și să faci niște alegeri. Iar alegerea a fost să nu-i mai expunem. Nu spun că nu se va mai întâmpla niciodată, dar măcar până înțeleg ei care-i treaba cu Facebook și Instagram e mai bine să fie protejați. Și sunt convinsă că vom face și o copertă cu ambii copii, ca să aibă și Vlad amintirea lui. Doar că simt că trebuie să mai crească puțin”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva.

Citește și: Simona Gherghe, apel la fani după ce a aflat de cazul unei fetiţe: „Are nevoie de noi”