Reţeta originală de mici de la Cocoşatu’. A fost dezvăluit secretul celebrilor mititei

Reţeta celebrilor mici de la Cocoşatu' a fost dezvăluită. S-a aflat ce ingrediente stau la baza celor mai cunoscuţi mititei din România.

29 apr. 2022, 13:52
Reţeta originală de mici de la Cocoşatu’. A fost dezvăluit secretul celebrilor mititei
Reţetă mici de la Cocoşatu'

Reţeta de mici de la Cocoşatu’. A fost dezvăluită reţeta de mici de la celebrul restaurant bucureştean. Nimic nu se compară cu gustul mititeilor de la Cocoşatu’.

Reţetă mici de la Cocoşatu’. Cum se prepară

Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de următoarele ingrediente: carne de vită, piper măcinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub formă de stele), bicarbonat de sodiu, zeamă de lămâie, ulei, usturoi.

Citeşte şi Avertismentul făcut de nutriţionişti. Una dintre combinaţiile alimentare care se află în topul preferinţelor românilor, EXTREM de TOXICĂ pentru organism

Mod de preparare

Dacă vreţi ca micii să vă iasă ca cei de la celebrul restaurant bucureştean, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare deoarece totul durează cel puţin trei zile.

Mai întâi, se fierbe o zeamă de oase de vită cu măduvă. Carnea tocată trebuie frământată cu această zeamă timp de o oră. Pe parcurs se adaugă condimentele și sucul de lămâie, dar fără usturoi.

Frământaţi timp de o oră, apoi puneţi carnea la rece până a doua zi, atunci când frământaţi din nou şi adaugaţi şi zeama de usturoi. Se lasă, din nou, compoziţia la rece încă o zi.

Abia în cea de-a treia zi se formează mititeii și se vor unge cu puțin ulei înainte de a fi puși pe grătar.

Pofta bună!

Citeşte şi Ingredientul-minune care dă savoare mâncării chinezești. Iată care e secretul din spatele gustului delicios al preparatelor asiatice!