Rețetă rapidă de Melek, desertul delicios care a înnebunit TikTok-ul! Ai nevoie doar de patru ingrediente

Prăjitura Melek, care a devenit extrem de populară în mediul online, este și foarte ușor de preparat. În plus, ai nevoie doar de patru ingrediente.

13 feb. 2024, 14:35
Rețetă rapidă de Melek, desertul delicios care a înnebunit TikTok-ul! Ai nevoie doar de patru ingrediente
Prăjitura Melek, un desert delicios pentru întreaga familie

Prăjitura Melek este foarte populară pe TikTok. Este un desert ce combină texturi cremoase cu arome bogate, fiind ideal pentru orice ocazie. Rețeta a devenit faimoasă după ce o tânără din Chiajna a mers la Lidl pentru a cumpăra câteva produse cu care să prepare un desert rapid cu ingredientele ce i-au venit în minte pe moment.

Tânăra, mamă a doi băieți, și-a botezat desertul după numele unuia dintre copii. Influencerița promite că desertul Melek se face în doar 10 minute, fără coacere, și poate fi făcut chiar și de un copil.

Citește și: Prăjitură cu foi de zahăr ars și cremă de nuci, super-desertul care nu are concurență printre dulciurile preparate în casă

Ingrediente prăjitura Melek

  • două cutii de lapte condensat
  • două cutii de mascarpone
  • un borcan de Nutella
  • un pachet de pișcoturi

Mod de preparare

Într-un bol amestecați cu un mixer o cutie de nascarpone cu un borcan de Nutella, iar într-un alt bol o cutie de mascarpone cu laptele condensat. După ce ați mixat totul foarte bine, puneți cele două creme la frigider.

Pentru blat, luați pișcoturile și le înmuiați în lapte, apoi le așezați într-o tavă, la fel ca la Tiramisu. Când primul strat de pișcoturi este așezat, puneți un strat de cremă din bolul cu Nutella, apoi mai puneți un strat de pișcoturi și turnați crema a doua. Nivelați, iar pentru aspect puteți adăuga câțiva fulgi de ciocolată pe deasupra, fructe confiate, fructe întregi sau orice alte ingredinete care sunt pe placul dumneavoastră. Prăjitura trebuie să stea la frigider înainte de a fi servită.

@melekminca #melekcoffepub #5pasidebine #CapCut #fy #viral #foryou #5pasidebine💫🖤🥺foryu😐❤ #100k #expandetufoto #IAutocompleta ♬ sunet original – Melek Minca

Citește și: Prăjitura televizor, rețeta clasică veche de peste șase de decenii! Un deliciu de care te vei îndrăgosti iremediabil

Clipul video de pe TikTok în care tânăra pregătește prăjitura Malek a strâns milioane de vizualizări. Comentariile nu au încetat să apară și mulți oameni s-au filmat în timp ce prepară deliciosul desert și laudă inițiativa tinerei mămici de a găti ceva dulce pentru familia ei.

Răutăcioșii nu au stat departe și au criticat felul în care tânăra gătește: Câte calorii are prăjitura? Murim”, „Am făcut-o și m-am stricat la stomac!”, au fost câteva dintre comentarii.