Rețeta – surpriză pregătită de Cristina Șișcanu pentru Mădălin Ionescu. „Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva”

Cristina Șișcanu e foarte pricepută și în bucătărie și îi impresionează de fiecare dată atât pe fanii de pe rețelele sociale, cât și pe Mădălin Ionescu cu rețetele sale.

24 mart. 2024, 17:03
Rețeta – surpriză pregătită de Cristina Șișcanu pentru Mădălin Ionescu. „Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva”

Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu cu o rețetă extraordinară, care a fost pe gustul lui. Jurnalista se simte foarte bine în bucătărie, căci are o pasiune uriașă pentru gătit. De fiecare dată le arată și urmăritorilor de pe rețelele sociale ce a mai pregătit.

Ultima dată Cristina Șișcanu a încercat o rețetă de piure cu păstârnac și țelină cu pește. Mădălin Ionescu a fost cucerit de gustul preparatului.

„Mamă, ce gustos e, nu pot să cred așa ceva. Ce e, păstârnac? Mamă, cât de bun e”, a fost reacția lui Mădălin Ionescu.

Rețeta – surpriză pregătită de Cristina Șișcanu pentru Mădălin Ionescu. Ingrediente:

  • 4 bucăți de păstârnac
  • o bucată de țelină
  • ulei
  • sare
  • piper
  • unt
  • o ceapă
  • lapte
  • doi pești

Citește și Vlăduța Lupău a avut probleme mari de sănătate, până să rămână însărcinată.”Asta e boala secolului la femei și nu te lasă să faci copii. Eram în gradul doi al bolii”

Mod de preparare

Cristina Șișcanu a spus cum se prepară rețeta încercată de ea, începând cu pregătirea legumelor. Le-a tăiat mai întâi cubulețe și le-a băgat la cuptor la 230 de grade Celsius pentru 20 de minute.

„Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină. Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. O să aibă un gust foarte bun acest piure. Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține, dar o să folosim unt, să fie bun. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cât au stat legumele la cuptor, vedeta s-a ocupat de pește.

„Aici am 2 peștișori. Îi ungem cu puțin ulei și o să îi dăm și cu puțină sare. O să îi pun la friteuză cu aer cald. Măă gândeam să-i pun la cuptor, dar nu puteam să-i pun cu legumele, pentru că e prea încins cuptorul pentru pește”, a explicat Cristina Șișcanu.

Următorul pregătit a fost piureul. A călit o ceapă mică în unt, a adăugat apă și lapte și a lăsat compoziția să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute până legumele au devenit moi.

„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte. Lăsăm să fiarbă la foc mic vreo 30 de minute. Legumele sunt fierte. Le puteți face cu mixerul. Mai punem un pic de sare și piper, după gust. Delicios!”, a mai precizat prezentatoarea TV.

Citește și Câți bani cer marile vedete din România pentru un concert. Suma solicitată de Selly te va surprinde