Reţete de poţiuni şi elixiruri afrodisiace care vă vor duce sigur în pat

Din cele mai vechi timpuri alimentele si potiunile afrodisiace au fost folosite pentru a imbunatati performantele sexuale. In ciuda faptului ca de multe ori astfel de elixiruri afrodisiace sunt considerate a fi mituri, exista cateva care functioneaza cu adevarat si care sunt chiar usor de obtinut.

07 mart. 2015, 12:21
Reţete de poţiuni şi elixiruri afrodisiace care vă vor duce sigur în pat

Retetele de elixiruri si potiuni afrodisiace de mai jos erau folosite de multe curtezane pentru a ii face pe barbatii pe care ii primeau in asternuturi sa fie cat se poate de virili. Totodata, aceste potiuni aveau efect nebanuit si asupra femeilor, facandu-le sa pofteasca sa se dea barbatilor.

Realizarea acestor potiuni este simpla si nu este necesar decat sa urmati pasii de mai jos iar apoi sa le testati efectul.

Potiunea Afroditei

Ingrediente:
5 picaturi apa de trandafir,
1 cupa de sampanie,
250 g zmeura.

Zmerua se zdrobeste iar sucul obtinut se amesteca cu apa de trandafir si cu sampania. Solutia obtinuta se poate bea in stare naturala sau se poate amesteca cu orice fel de mancare dulce. Are efectul de a destinde muschii si de a influenta pozitiv circulatia si ajuta la deschiderea simturilor si la eliminare puternica de feromoni. Efectul are loc la aproximativ jumatate de ora de la consum.

Continuarea pe Lyla.ro.