Reuniunea ONU: 30.000 de CĂŞTI ALBASTRE suplimentare de la ţările membre

Publicat: Luni, 28 Septembrie 2015 23:39 // Actualizat: Luni, 28 Septembrie 2015 23:39 // Sursa: romaniatv.net

Țările membre ale ONU au promis să furnizeze organizației 30.000 de "căști albastre" suplimentare, a anunțat luni președintele Statelor Unite Barack Obama la deschiderea unui summit consacrat operațiunilor de menținere a păcii, informează AFP și Reuters, citate de Agerpres. 

Aceste noi contribuții de trupe și poliție pentru misiunile ONU de menținere a păcii provin de la circa 50 de țări, de la Bangladesh la Finlanda, trecând prin Columbia, a precizat el.

"Mai mult de 50 de țări, de la Bangladesh la Columbia, de la Finlanda la China s-au angajat să furnizeze în total peste 30.000 de noi trupe și poliție", a declarat Obama la summitul liderilor lumii organizat de Statele Unite pentru a stimula sprijinul pentru operațiunile ONU de menținere a păcii, notează Reuters.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
căşti albastre reuniunea ONU summit ONU tari membre
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 sep 23:51
...Unite Barack Obama la deschiderea unui summit consacrat operațiunilor de menținere a păcii, informează AFP și Reuters, citate de Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
28 sep 23:49
...Unite Barack Obama la deschiderea unui summit consacrat operațiunilor de menținere a păcii, informează AFP și Reuters, citate de Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H