ANUL NOU 2015. Cum s-au distrat bucureştenii în Piaţa Constituţiei. Petrecere de fiţe la Parlament VIDEO

ANUL NOU 2015. Milioane de români au petrecut o noapte pe cinste, în ciuda gerului de afară. România TV a transmis din Bucureşti şi din toată ţara cele mai frumoase momente din noaptea de la Revelion.

01 ian. 2015, 08:51

ANUL NOU 2015.  În toate oraşele au fost organizate concerte şi spectacole de artificii. Pe temperaturi de minus 20 de grade, petrecăreţii s-au încălzit cu dansuri şi şampanie.

În Bucureşti, Revelionul din Piaţa Constituţiei a dus în faţa bucureştenilor zeci de artişti, între care Smiley, Loredana, Delia şi Alex Velea, totul culminând, la miezul nopţii, cu un spectaculos foc de artificii.

ANUL NOU 2015. Pentru al doilea an consecutiv, la Palatul Parlamentului a avut loc un revelion de 5 stele. Sute de oameni au petrecut noaptea dintre ani în cea mai mare clădire de pe continent. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu delicatese şi s-au distrat pe muzica celor mai în vogă artişti.

Peste 900 de participanţi au păşit înainte de miezul nopţii pe covorul roşu de la Palatul Parlamentului. Petrecăreţii au respectat eticheta: domnii au purtat papion, iar doamnele, rochii spectaculoase. Petrecerea a început cu un vals, dar programul de dans a fost pentru toate gusturile.

La miezul nopţii, toţi invitaţii au ieşit pe treptele palatului şi, în ciuda gerului, s-au bucurat de un foc de artificii de excepţie, care a durat 15 minute.

CITEŞTE ŞI REVELION POLAR. Cea mai scăzută temperatură de Anul Nou din ultima jumătate de secol: MINUS 31 DE GRADE