Revelion 2017: Află ce se întâmplă dacă faci sex în AJUNUL ANULUI NOU

Este bine sau nu să faci sex în noaptea de Revelion? Se zice că aşa cum păşeşti în Noul An aşa o ţii până la final. Dacă eşti într-o relaţie sau ai o căsnicie solidă şi nu ai bifat încă această superstiţie, nu ezita să o pui în aplicare în acest an. Fie că alegeţi să petreceţi Noaptea dintre Ani singuri sau cu prietenii, răpeşte-ţi pentru câteva momente partenerul, făcându-vă de cap într-un loc retras. Nu veţi uita niciodată îmbrăţişările şi pasiunea de la miezul nopţii!

RomaniaTV.net
31 dec. 2016, 12:32
Revelion 2017: Află ce se întâmplă dacă faci sex în AJUNUL ANULUI NOU

Sex de Revelion: da sau nu?

Fie ca esti sau nu o fire superstitioasa, este bine sa afli ce ti se poate intampla daca faci sex de Revelion. Citeste ce se spune despre cei care gusta din paharul placerii in cea mai asteptata noapte a anului.

Citeşte şi  Superstiţii de Revelion. De ce trebuie să deschideţi uşa la miezul nopţii pentru a avea un AN NOU FERICIT

Din pacate, superstitiile se bat cap in cap la acest capitol. In functie de zonele din care provin, circula doua variante legate de satisfacerea fanteziilor in noaptea dintre ani.

Una dintre ele incurajeaza activitatile erotice de Anul Nou, in timp ce cealalta sugereaza infranarea oricarei dorinte de acest tip. In primul caz, este bine sa faci sex de Revelion pentru a avea parte de noroc in dragoste.

Citeşte mai mult pe divahair.ro