Revelion 2019. Revelion în România la preţul unui sejur de 7 nopţi în Thailanda sau în Punta Cana

Românii aleargă deja după ofertele de Anul nou. Un Revelion de lux în România costã cât o vacanță de 7 nopți în Thailanda sau în Punta Cana. Prețul mediu plătit de români pentru două persoane este de 3.500 – 4.000 de lei.

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 13:33
Revelion 2019. Revelion în România la preţul unui sejur de 7 nopţi în Thailanda sau în Punta Cana

Un pachet de Anul Nou la munte poate fi mai scump decât un sejur într-o destinaţie exotică asta pentru că sumele pe care românii le plătesc pentru petrecerea dintre ani în renumitele stațiuni montane autohtone sunt, în general, cuprinse între 1.000 şi 2.000 de euro.

Chiar şi hotelurile de lux din Poiana Braşov, Păltiniş sunt rezervate aproape în totalitate. În ceea ce priveşte destinaţiile interne preferate de turişti pentru petrecerea de Revelion, topul este condus de staţiunile de pe Valea Prahovei şi de cele din Braşov. Clasamentul este completat de anumite staţiuni balneare, precum Băile Felix, unde turiştii sunt atraşi de condiţiile de cazare bune, de mesele tradiţionale, programele speciale de Revelion, precum şi de centrele wellness. 

Prețul mediu în România pentru 4 nopți de cazare a două persoane, cu regim de demipensiune şi mese festive de Revelion este de 3.500 – 4.000 de lei.

Există însă şi unităţi hoteliere în care tarifele pentru vacanţa de Revelion depăşesc cu mult acest prag mediu.