Revelion cu fulgi de zăpadă. Prognoza meteo pe următoarele trei zile

Meteorologii prognozează ninsori timide în Muntenia şi Transilvania şi ploaie şi lapoviţă în Dobrogea.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 16:32
Revelion cu fulgi de zăpadă. Prognoza meteo pe următoarele trei zile

În ultima zi din 2011, cerul va fi înnorat în majoritatea regiunilor. Meteorologii anunţă ploaie, lapoviţă şi ninsoare în Dobrogea, unde este posibil ca poleiul să dea ceva bătăi de cap şoferilor.

Ninsorile predomină, local, în Muntenia. Vântul bate mai tare la munte, în sudul Banatului şi pe litoral, iar maximele vor fi între 0 şi 7 grade. Şi în Bucureşti cerul rămâne acoperit de nori şi cad câţiva fulgi timizi, de zăpadă. Maxima anunţată este de 3 grade.

Anul 2012 debutează cu vreme plăcută în mare parte din ţară. În regiunile nord-vestice şi centrale, spre seară cerul se va înnora, iar dimineaţa, izolat, în zonele joase va fi ceaţă şi chiciură. În restul ţării va fi soare. Vantul va bate mai tare la munte şi în regiunile estice. Maximele vor fi cuprinse între minus 1 si 7 grade.

Semne bune are anul şi pentru bucureşteni: cer însorit şi o maximă de 6 grade în termometre, numai bine pentru o plimbare. Luni, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit. Ceva nori se adună pe cer în nord şi centru, unde izolat veţi avea nevoie de umbrele pentru că va ploua.

În restul teritoriului soarele va fi destul de generos. Dimineaţa va fi însă ceaţă. Vântul este mai sprinten la munte. Termometrele vor indica între 2 şi 10 grade. Nici bucureştenii n-au nevoie de fulare în cea de-a doua zi a anului ci mai degrabă de ochelari de soare. Vor fi 6-7 grade la amiază.