Revelion cu ghinion. Petreceri ratate la Iaşi şi Drobeta Turnu Severin VIDEO

Din cauza unor incendii, la Drobeta Turnu Severin şi Iaşi, două localuri au fost evacuate chiar în noaptea de Revelion, în toiul petrecerii.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 12:13
Revelion cu ghinion. Petreceri ratate la Iaşi şi Drobeta Turnu Severin VIDEO

Ultima noapte din an a venit cu ghinion pentru unii români. 150 de tineri din Drobeta Turnu Severin şi-au ratat petrecerea de Revelion, după ce o butelie a explodat în bucătăria restaurantului.

Oamenii abia apucaseră să se aşeze la masă, cînd bucătăreasa a anunţat incendiul. În scurt timp s-a auzit explozia. Clienţii plătiseră 99 de lei şi sperau să petreacă până dimineaţă.

La Iaşi, o sută de tineri au făcut Revelionul în stradă, după ce au fost evacuaţi din local. Un incendiu la o casă din apropiere le-a stricat petrecerea, dar nu şi cheful. Incendiul a fost stins de pompieri şi din fericire nimeni nu a fost rănit. Tot în Iaşi, un bărbat s-a rănit grav la o mînă după ce o petardă i-a explodat în mână. Deşi a ajuns la spital cu arsuri şi ar fi trebuit operat, bărbatul a refuzat internarea pe motiv că vrea să petreacă Revelionul.

La Timişoara, patru tineri, doi sârbi şi doi români au încheiat Revelionul în pumni. Tinerii s-au luat la bătaie din cauza unor lozinci fasciste strigate de români.