Revelion în Piaţa George Enescu. Firea: Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi invită pe bucureşteni şi pe turişti la Revelionul organizat în Piaţa George Enescu în noaptea dintre ani, unde îi aşteaptă un concert pentru care vor urca pe scenă artişti precum Delia, Vunk, What’s Up, Andreea Bălan şi Ştefan Bănică, un spectacol de artificii şi fotografii ale cetăţenilor Capitalei făcute cu ajutorul echipelor "Selfie de Bucureşti” proiectate pe ecrane gigant.

27 dec. 2016, 14:02
Revelion în Piaţa George Enescu. Firea: Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti

„Îmi doresc ca 2017 să ne găsească împreună, în centrul Bucureştiului! Vă invit, dragi bucureşteni, dar şi dragi turişti, să veniţi la Revelion în număr cât mai mare, alături de familie şi de prieteni, în Piaţa George Enescu. Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti ai momentului. Muzica, jocurile de lumini, artificiile şi surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veţi putea uita. Veniţi să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!”, transmite primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit news.ro, la spectacolul care va începe sâmbătă, la ora 17.00, vor concerta Delia, Loredana, Ştefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail şi „Camioane în mulţime”. Prezentatori vor fi Mihai Morar şi Diana Munteanu, iar intrarea este liberă.

Imagini live de la spectacol vor putea fi urmărite şi pe ecranele led de peste 300 de metri pătraţi care vor fi amplasate pe scenă şi în piaţă, astfel că show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei sau din Piaţa Revoluţiei.

Clădirile istorice din zonă, Biblioteca Centrală Universitară şi Palatul Regal, vor face parte din scenografia show-ului şi vor fi acoperite de 400 de lumini. Momentul trecerii dintre ani va fi marcat de un foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice.

Primăria Capitalei invită bucureştenii să facă parte din spectacolul de Revelion, prin selfie-uri. Echipele „Selfie de Bucuresti” se vor afla în malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Potrivit Primăriei Capitalei, selfie-urile vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu.

Vezi si: Loredana, Ştefan Bănică, B.U.G. Mafia , printre artiştii care vor urca pe scena din Piaţa Enescu de Revelion