Ținute de Revelion 2023. Cu ce să te îmbraci în funcție de siluetă. Ce se poartă anul acesta

Femeile mici de înălțime, mai plinuțe, nu ar trebui să poarte niciodată rochii cu crinolină. ”Vor arăta ca o butelie cu husă”, glumea designerul Cătălin Botezatu. Sfatul este valabil și pentru ținuta de Revelion.

31 dec. 2022, 12:00
Ținute de Revelion 2023. Cu ce să te îmbraci în funcție de siluetă. Ce se poartă anul acesta

Mai sunt doar cateva zile până la petrecerea de Revelion și nu v-ați ales ținuta pe care o veți purta la trecerea dintre ani? Iată câteva sugestii pentru această perioadă specială. Rochiile lungi cu decoleteu adânc și crăpătură pe picior vor fi o alegere excelentă anul acesta.

De asemenea, anul acesta se poartă dantela. Fie că alegeți o rochie în totalitate din dantelă sau la care dantela este prezentă doar pe o porțiune din rochie, nu veți da greș.

Dacă silueta vă permite, puteți alege să purtați o rochie mulată. Veți întoarce toate privirile la petrecere.

De Revelion 2023, paietele sunt vedete. Dacă veți alege o rochie cu paiete nu veți da greș la petrecerea dintre ani.

 

Ținute de Revelion 2023. Cu ce să te îmbraci în funcție de siluetă

Condiția este să alegeți ținutele potrivite pentru silueta voastră. Mici trucuri iți pot masca imperfecțiunile și îți vor pune în evidență avantajele.

De exemplu, femeile plinuțe, cu abdomen voluminos, ar putea îmbrăca de Revelion o rochie cu umerii la vedere, dar si cu un cordon lat in talie, care va distrage atentia de la zona abdominala, potrivit exquis.ro. Tot pentru petrecerea de Revelion, aceste femei pot alege și o rochie drapata in zona cu probleme si decoltata.

Citește și: Prognoza meteo lunară. ANM anunţă dacă vom avea sau nu zăpadă de Crăciun şi Revelion

 

Femeia cu siluetă altletică, fără forme, poate îmbrăca o rochie cu umerii goi si un volan amplu in zona bustului, o rochie cu peplum sau poate chiar o bluza din volanase cu o pereche de pantaloni din piele. Tocurile sunt obligatorii pentru un plus de feminitate.

Așa cum zicea și Cătălin Botezatu, femeii mici de înălțime trebuie sa aleaga cu mare atenție ținutele. Rochiile mini sunt ideale pentru minione, mai ales daca sunt purtate cu pantofi cu toc, intrucat alungesc picioarele acestora. De asemenea, rochiile si bluzele cu maneci tip clopot avantajeaza minionele, alungindu-le corpul.

În schimb, femeile care au umerii si bratele mai voluminoase, in timp ce partea de jos a corpului este mai mica, vor fi avantajate de rochiile cu maneca pe o parte, eventual cu un volan mare in zona bustului. De asemenea, fustele si rochiile mai scurte in fata si mai lungi in spate armonizeza silueta acestora, mai scrie exquis.ro.