Revelionul extremelor: de la Borşa la Marea Roşie

Agenţiile de turism au pregătit deja oferte pentru noaptea dintre ani, gândite pentru toate buzunarele. Dacă românii modeşti aleg staţiunile din România, care oferă cazare până în 100 de euro, cei cu pretenţii se îndreaptă spre croaziere de lux.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 08:12
Revelionul extremelor: de la Borşa la Marea Roşie

Majoritatea ofertelor de Revelion au fost concepute începând cu data de 28-29 decembrie şi diferă în funcţie de staţiunea aleasă, precum şi de numărul de nopţi cumpărate, informează România TV. Dacă se doreşte un pachet turistic în ţară, un buget de 100 de euro de persoană este suficient.

Un pachet turistic de Revelion în staţiunea Buşteni, cu 4 nopţi de cazare în cameră dublă, într-o unitate de 2 stele, costă 312 lei. De asemenea, în Cavnic, Maramureş, pentru un sejur cu 6 nopţi de cazare se plăteşte 77 euro camera dublă, unitatea turistică fiind cotată de 3 stele. Patru nopţi de cazare în Borşa costă 80 de euro, cameră dublă, în timp ce la Stâna de Vale, 3 nopţi de cazare cu mic dejun, într-o pensiune de 4 stele costă 100 de euro camera dublă.

Croaziera de Revelion

Cei care vor un pachet turistic mai deosebit pentru petrecerea de la cumpăna dintre ani pot opta pentru o croazieră. Spre exemplu, o croazieră în marea Roşie, cu şapte nopţi de cazare, cu plecare din Egipt, Sharm El Sheikh, costă începând de la 550 de euro de persoană.

Pentru croaziera în mare Mediterană, cu plecare din Barcelona, preţul porneşte de la 959 de euro de persoană, pachetul turistic conţinând 7 nopţi de cazare. Turiştii care preferă ceva şi mai exotic au posibilitatea să cumpere o croazieră pe coasta Atlanticului, plecarea fiind din Santos, Brazilia, pachetul constând în 7 nopţi de cazare.

Preţul unei astfel de croaziere este de 719 euro de persoană. Preţurile pentru croaziere cuprind trei mese pe zi, activităţi interactive la bordul vasului, precum şi o noapte de gală alături de comandantul navei.