Revenire spectaculoasă la Pro TV. Vedeta se întoarce în televiziune: „Revenim cu mai multă energie”

Revenire spectaculoasă la Pro TV. După ce și-a anunțat retragerea din televiziune, vedeta și-a surprins fanii cu un anunț care i-a bucurat foarte tare. Este vorba despre Cabral, care revine cu emisiunea „Ce spun românii”.

23 feb. 2023, 21:05
Revenire spectaculoasă la Pro TV. Vedeta se întoarce în televiziune: „Revenim cu mai multă energie”
Revenire spectaculoasă la Pro TV

Revenire spectaculoasă la Pro TV. Cabral, anunța, în urmă cu câteva luni că se retrage din televiziune. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii emisiunii „Ce spun românii”. Ei bine, show-ul revine, din nou, pe micile ecrane, iar Cabral va rămâne la cârma emisiunii, anunțul fiind făcut chiar de vedetă.

Citește și: Cabral, devastat! A apărut prima imagine cu tatăl lui în închisoarea din Congo FOTO

Revenire spectaculoasă la Pro TV

Cabral a spus câteva cuvinte despre revenirea sa și susține că tot acest timp în care a fost pe „tușă” l-a ajutat să se relaxeze și să petreacă mai mult timp cu cei dragi, însă a rămas surprins de dorința oamenilor de a vedea în continuare emisiunea.

Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același «Ce Spun Românii». Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a anunțat Cabral, relatează Pro TV.