Revolta pacienţilor din spitale. Așteaptă cu orele să fie consultați, iar cadrele medicale nu sunt de găsit VIDEO

Situaţie revoltătoare într-un spital din România. Liderul Pro România, Victor Ponta, a publicat pe pagina de Facebook o filmare şocantă, în care pacienţi aflaţi în stare gravă sunt părăsiţi în saloane. Oamenii se tânguiesc în paturi, dar niciun cadru medical nu este de găsit. "Realitatea din Sistem! Oamenii au dreptul sa vorbeasca si au dreptul sa stie adevarul!", comentează liderul Pro România.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 11:08
Revolta pacienţilor din spitale. Așteaptă cu orele să fie consultați, iar cadrele medicale nu sunt de găsit VIDEO

Filmarea este realizată de una dintre paciente, care spune că este internată de la ora 2.30 a.m. şi că, până la momentul realizării filmării, a doua zi, nimeni nu a venit să o vadă. Şi în aceeaşi situaţie se află şi celelalte paciente din salon.

„Nu am văzut decât doctorul de gardă 10 minute de la distanţă. Ne-a sunat la telefon să ne întrebe ce avem. De câteva ore, stăm degeaba. Suntem bolnave, avem temperatură, ochii roşii. Aici, în patul ăsta, e o doamnă care s-a internat de 3-4 ore şi nu a venit nimeni să o vadă. Am strigat după asistentă să vină să o salveze, că murim aici”, spune femeia. 

Citeşte şi Nelu Tătaru: „Ne apropiem de un moment când o să vedem că avem o dublare sau triplare a numărului de cazuri pe zi”

Pacienta este revoltată pentru că cei care nu suferă de infecţia cu COVID nu sunt băgaţi în seamă. 

„Ne zic să venim să declarăm că avem COVID… mai bine stăteam acasă şi luam ce-aveam în casă, un algocalmin. Femeia aia strigă în pat că moare. Am ieşit pe hol, am strigat după doctor, nu vine nimeni, e sat fără câini […] Nu ne-am cerut noi bolnavi, s-a întâmplat să ne îmbolnăvim”, spune femeia cu lacrimi în ochi.