REVOLTĂ pe reţelele de socializare. O căţeluşă a murit la câteva ore după ce a ajuns într-un adăpost

Iubitorii de caini s-au revoltat pe retelele de socializare pentru ca un animal ar fi murit in chinuri dupa ce a stat cateva zile in padocul apartinand Primariei Lugoj.

04 ian. 2017, 13:27
REVOLTĂ pe reţelele de socializare. O căţeluşă a murit la câteva ore după ce a ajuns într-un adăpost

O lugojeanca sustine ca o catelusa de care ea avea grija in fata blocului a fost ucisa de incompetenta celor care se ocupa de cainii fara stapan de pe raza municipiului Lugoj. Tanara sustine ca animalul era foarte bland si era admirat de toti cei din cartier si, cu toate acestea, a fost prins de hingheri cand dormea pe iarba. Imediat ce au observat disparitia catelusei, oamenii din cartier au inceput sa o caute. A fost gasita la padocul de pe strada Traian Vuia, numai ca cei care au in administrare adapostul au refuzat sa o inapoieze.

Dupa mai multe zile de insistente, tanara a reusit sa isi recupereze catelusa, doar ca starea ei era atat de grava incat patrupedul a murit acasa. Tanara acuza autoritatile ca a murit din cauza bolilor, dar si a conditiilor de la padoc.

Era intr-un hal de ti se rupea sufletul! Nici nu pot sa povestesc in ce stare am luat-o. Este inimaginabil! Era toata cu rani! A stat ore intregi in perfuzii si nu am mai putut sa o salvez„, a declarat, pentru lugojinfo.ro, iubitoarea de animale care a starnit revolta pe retelele de socializare.

Fata a lansat un val de acuzatii la adresa primarului si a celor care administreaza adapostul si cere respectarea drepturilor animalelor.

Citeşte şi Măsuri în cazul câinilor de la un adăpost din Dej bătuţi de angajaţi