Revoltă pentru primarul arestat de la Jilava VIDEO

Aproximativ 400 de localnici din Jilava au protestat vineri în faţa Primăriei şi au cerut eliberarea edilului arestat pentru că ar fi cerut 500.000 de euro mită.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 11:46
Revoltă pentru primarul arestat de la Jilava VIDEO

Oamenii susţin că edilul într-adevăr trebuie să fie judecat, însă poate fi judecat şi în stare de libertate, nu este neapărat nevoie să fie închis. Localnicii spun că Adrian Mladin nu reprezintă un pericol public.

„Adrian Mladin este unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut Jilava în ultimii 20 de ani”, a declarat cu hotărâre un localnic.

Protestatarii sunt de părere că edilul este reţinut ilegal. „Acest om care are un cazier integru, de ce trebuie să fie reţinut?”, a precizat cu înverşunare un sătean.

Oamenii se arată extrem de nemulţumiţi de soluţia dată. Aceştia sunt dispuşi să rămână în faţa Primăriei atât cât este nevoie.

Localnicii îi transmit lui Adrian Mladin să aibă încredere în Dumnezeu şi în puterea pe care o are el, dar şi în oamenii care l-au votat. „Noi toţi l-am votat”, au declarat aceştia.

Sătenii comunei Jilava susţin că Mladin i-a ajutat foarte mult.

„Este un om nemaipomenit”, au precizat aceştia.

Primarul comunei Jilava este reţinut într-un dosar alături de alte trei persoane, printre care se află şi Primarul localităţii Snagov, care, de asemenea, a fost reţinut tot pentru luare de mită.