Revoltător! Ce a putut să primească o pacientă internată la un spital din Cluj. A plătit 22 de lei pe meniu

Mâncarea primită la un spital din Cluj-Napoca de o mamă și copilul ei, care au fost internați la secția Pediatrie, a revoltat pe toată lumea.

02 feb. 2023, 19:39
Revoltător! Ce a putut să primească o pacientă internată la un spital din Cluj. A plătit 22 de lei pe meniu

Un bărbat a postat pe Facebook imaginile cu mâncarea primită în spital de soția și copilul său. Cei doi au fost internați la secția Pediatrie 2, din cadrul Spitalului Județean din Cluj-Napoca.

Meniul primit de pacienții internați la spitalul respectiv vostă 22 de lei. Imaginile au făcut înconjurul internetului și au stârnit un val de reacții din partea oamenilor.

În fotografii se poate observa o bucată de carne ce nu pare a fi apetisantă deloc, alături de o porție de cuș-cuș.

Situație revoltătoare și la spitalele din București

Nu e singurul caz de acest gen. Se întâmplă astfel de situații și în București. O mămică a arătat ce meniu a primit la scurt timp după ce a născut. În imagini apărea o caserolă care conținea trei felii de pâine cu o lingură de gem, un triunghi de brânză topită şi o bucată mică de unt.

Citește și Un băiat în vârstă de 7 ani cu o boală rară, internat la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Medicii luptă pentru vindecarea lui

„Mâncare de la Spitalul Municipal București pentru soția mea și pentru restul mămicilor ce au născut de curând și ar trebui să alăpteze, poftim să trăiești în România și să plătim asigurări?? Cum ca tată al copilului sau ca orice alt părinte să nu înnebunești când vezi atâta dezinteres și nesimțire, cum !?”, a spus bărbatul pe Facebook.

Internauții au spus că această situație se întâmplă la mai multe spitale din țară.

„La Pitești îți dau o cana de ceai sau lapte , margarina și gem ( cutiuțe micuțe) și o felie mai grosuta de șuncă, un ou fiert, depinde ce au. Cam peste tot în România găsim așa masa.”

Citește și Cum au ajuns prăjiturile cu marijuana la petrecerea în Vâlcea, în urma căreia 15 invitaţi au ajuns la spital. Cel care le-a adus a spus că a ales acest cadou pentru că nu a avut bani de parfum

„Așa îi și la Spitalul Municipal Slobozia Ialomița un meniu de bătaie de joc față de mămicile ce nasc acolo și nu numai.Asta e sistemul!”

„Nici la Constanța nu-i mai prejos!”, sunt comentariile românilor de pe Facebook.