Revoltător, echipajul de pe ambulanţă a plecat după ce nu a răspuns nimeni la uşă. Tânăra studentă a fost găsită moartă, a doua zi

Medicii au descoperit o tânără în vârstă de 24 de ani decedată, în căminul 15 din Complexul Studenţesc din Timişoara. Fata era din Uganda şi era studentă la master, la Facultatea de Ştiinţe Economice.

26 mai 2020, 19:33
Revoltător, echipajul de pe ambulanţă a plecat după ce nu a răspuns nimeni la uşă. Tânăra studentă a fost găsită moartă, a doua zi

Medicii din Timişoara au fost anunţaţi de către iubitul tinerei, care a sunat la 112 din strănătate, scrie Tion.ro. Acesta ar fi spus că fata nu se simte bine, iar prima ambulanţă a plecat pentru că nu a răspuns nimeni la uşă.

Anunţul referitor la faptul că fata de 24 de ani nu se simte bine fost făcut încă de duminică, de iubitul acesteia, care a sunat la 112, din Africa. El le-a transmis celor de la serviciul de urgenţă că iubita lui se simte rău. Bărbatul le-a spus operatorilor 112 că tânăra locuieşte în Timişoara, pe Aleea FC Ripensia, la numărul 15. La caz ar fi fost trimisă să intervină o ambulanţă privată, însă adresa era greşită. Fata locuia de fapt în căminul 15 din Complexul Studenţesc, iar cei de la serviciul privat de ambulanţă au ajuns într-un final la uşa ei. Au bătut ce au bătut, dar cum nu a răspuns nimeni au plecat.

Luni, iubitul fetei a sunat din nou la 112. A cerut din nou ajutorul dispecerilor şi le-a spus că nu a mai reuşit să intre în legătură cu tânăra de 24 de ani. De această dată, la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş. Echipajul medical nu a putut intra în legătura cu fata şi, cum uşa de la camera de cămin era închisă, cei de la SAJ au solicitat ajutorul pompierilor„, scrie Tion.ro.

Citeşte şi Un salvator SMURD a avut parte de şocul vieţii. Chemat la un accident, a descoperit că victima era chiar fiul lui

Pompierii de la ISU Banat au spart uşa de la intrarea în cameră şi au găsit-o pe tânără decedată. Trupul neînsufleţit a fost preluat şi dus la Institutul de Medicină Legală din Timişoara. Medicii din Timişoara trebuie să stabilească, în urma autopsiei, cauza decesului tinerei.

Poliţiştii de la IPJ Timiş au declarat că nu s-au descoperit urme de violenţă pe corpul fetei, însă au deschis un dosar de cercetare.