Un salvator SMURD a avut parte de şocul vieţii. Chemat la un accident, a descoperit că victima era chiar fiul lui

Nu de puţine ori s-a dovedit că viaţa bate filmul! De data aceasta, protagonist a fost un cadru medical de pe elicopterul SMURD care deserveşte zona Timişoara. Acesta a fost chemat la un accident a cărui victimă era chiar fiul lui de patru ani, informează România TV.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 15:19
Un salvator SMURD a avut parte de şocul vieţii. Chemat la un accident, a descoperit că victima era chiar fiul lui

Accidentul de circulaţie a avut loc la câţiva kilometri de Lugoj. 

Un apel la 112 a anunţat că un băieţel de patru ani care se plimba cu bicicleta în localitatea Fârdea a fost lovit de o maşină. Vehiculul circula regulamentar, iar copilul nu l-a văzut. La faţa locului s-au deplassat mai multe echipaje ale Poliţiei şi Salvării. Medicii au decis să-l transporte la spital.

Citeşte şi A murit de frică la vederea izoletei! Un bărbat din Iaşi a făcut infarct când a văzut echipajul care urma să-l transporte la spital

Luând în considerare faptul că ar putea exista leziuni interne cauzate de impactul cu maşina, cadrele medicale au solicitat elicopterul SMURD de la Timişoara. Unul dintre salvatorii de pe elicopter era, însă, chiar tatăl micuţului, care-l lăsase pe acesta în grija bunicilor. 

Băiatul a fost dus de urgență la Timișoara, iar din primele investigaţii reiese faptul că acesta este în afara oricărui pericol. 


loading...