Revoltător! Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată din Bucureşti. Expertiza medico-legală contrazice afirmaţiile educatoarei

Imagini revoltătoare cu o fetiţă de trei ani care, în urma unui incident la grădiniţă, s-a ales cu răni la nivelul gâtului. Educatoarea i-a spus mamei că ar fi fost vorba despre o căzătură, dar femeia susţine că, potrivit raportului medico-legal, urmele de pe gât sunt de la unghii.

13 mai 2021, 12:11
Revoltător! Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată din Bucureşti. Expertiza medico-legală contrazice afirmaţiile educatoarei

Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată. Brais Rely a rămas şocată când a mers să-şi recupereze copilul de la grădiniţă şi a văzut leziunile pe care le avea pe gât. Personalul de la unitatea şcolară i-a dat asigurări mamei că micuţa nu a fost victima niciunei agresiuni, însă femeia a decis să o ducă la IML.

Citeste si Palatul Parlamentului stă să se prăbuşească. Infiltraţiile au slăbit structura de rezistenţă. GALERIE FOTO

Azi, copilul meu a fost strâns de gât la propriu, nu îmi pot imagina ce a simţit ea în acel moment. Un copil de 3 ani jumătate. Este de vorba de o grădiniţă particulară din sectorul 2. Doamnele toate primitoare iubitoare inclusiv patroana acestei gradiniţe, asta bănuiesc doar când eu eram de faţă, cred că după era un calvar, cum poţi sa te comporţi aşa? Şi mi se spune ca a fost o simplă căzătură! Copilul a spus că doamna a zgâriat-o de gât ca a vrut o jucărie!„, a povestit mama fetiţei pe Facebook.

Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată

Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată din Bucureşti. Raportul medico-legal arată că a fost vorba despre o agresiune

Femeia a făcut publice mai multe fotografii în care se văd leziunile de la nivelul gâtului. Postarea a fost distribuită şi în grupul de Facebook Grădiniţie, Creşe, Şcoli, unde sute de membri ai grupului au comentat imaginile. deşi mamei i s-a solicitat să spună despre ce grădiniţă este vorba, aceasta nu a făcut-o motivând că este o anchetă în curs şi se aşteaptă rezultatul cercetărilor.

Brais Rely a precizat că a scos deja un certificat medico-legal pe numele fetiţei şi a povestit ce i-a spus educatoarea.

Citeste si Spectacol pilot la Opera Națională București. În sală vor fi doar persoane vaccinate anti-COVID şi regulile de distanţare socială nu vor mai fi aceleaşi 

Mi s-a spus că s-a urcat pe o căsuţă de copii şi că a căzut peste doua trotinete de acolo de sus!… Am scos certificat medico-legal. Nu este de la căzătură, este de la unghii, mi s-a arătat şi azi la medico-legal, sunt făcute de unghii„, a precizat în comentarii mama fetiţei.