Maşină de poliţie din Buzău, implicată într-un accident rutier. Ce riscă poliţistul care se afla la volan

O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident rutier, în judeţul Buzău. În urma cercetărilor, a reieşit că poliţistul aflat la volanul autospecialei este de vină pentru producerea accidentului. Conducerea IPJ Buzău a deschis o anchetă internă.

18 sept. 2021, 16:54
Maşină de poliţie din Buzău, implicată într-un accident rutier. Ce riscă poliţistul care se afla la volan

Maşină de poliţie din Buzău, implicată într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la ieşire din Râmnicu Sărat spre Focşani, între o autospecială din cadrul Poliţiei municipiului Rm.Sărat şi o autoutilitară care tracta pe platformă un autoturism.

Maşină de poliţie din Buzău, implicată într-un accident

Citeşte şi Accident teribil în judeţul Constanţa. Un tânăr de 20 de ani, rănit grav, şi-a petrecut noaptea lângă prietenul mort

Conducerea IPJ Buzău a dispus o anchetă internă după ce un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Rm.Sărat a fost implicat într un accident pe DN2E85, la ieşire din Rm.Sărat spre Focşani iar din primele cercetări a reieşit că agentul de la volanul autospecialei este responsabil de producerea evenimentului.

„In data de 18 septembrie, ora 10:35, patrula de siguranţă publică din cadrul politiei Municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier. În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a intrat în coliziune cu o  autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism. În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Buzău.

Poliţistul care conducea maşina de Poliţie a fost sancţionat cu avertisment.

De asemenea,  conducerea IPJ Buzău a demarat o anchetă, la finalul căreia există posibilitatea ca agentul să plătească reparaţia autospecialei, care a fost grav avariată în urma impactului.

Citeşte şi Tragedii pe şosele. A murit la 21 de ani după ce maşina tinerei a intrat în copac. Accident mortal şi cu ATV