REVOLTĂTOR. Studenţii din Iaşi care au denunţat mai mulţi profesori de la UMF, riscă să fie EXMATRICULAŢI

Reacţia conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi în urma scandalului de proporţii este una uluitoare. Studenta care l-a denunţat pe profesorul porno, dar şi alţi colegi ai ei care au dat pe mâna DNA încă doi profesori celebri, soţ şi soţie, vor ajunge în faţa comisiei de disciplină a universităţii. Ei riscă chiar să fie exmatriculaţi, informează România TV.

03 feb. 2015, 12:20
REVOLTĂTOR. Studenţii din Iaşi care au denunţat mai mulţi profesori de la UMF, riscă să fie EXMATRICULAŢI

Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi îi ameninţă cu exmatricularea pe studenţii implicaţi în cazul profesorilor arestaţi în urmă cu câteva zile la cererea DNA. Conducerea universităţii vrea să îi determine pe studenţi să nu mai facă denunţuri în astfel de cazuri.

Citeşte şi Scandal de proporţii la UMF Iaşi. Cei trei profesori universitari au fost arestaţi

Rectorul universităţii, Vasile Astărăstoaie, a declarat că va fi analizată în comisia de etică atât situaţia profesorilor, cât şi situaţia studenţilor implicaţi, iar aceştia riscă să fie exmatriculaţi pentru că au încălcat regulamentul intern.

Pe lângă profesorul care a fost acuzat de tentativă de viol şi şantaj, alţi doi profesori renumiţi din universitate au fost arestaţi. Aceştia sunt soţ şi soţie şi au luat bani de la 20 de studenţi pentru a-i promova la examene. Aceştia au primit câte 100 de euro în carnetele studenţilor, iar în total s-au strâns 2.000 de euro.

Citeşte şi ŞOCANT! Unul dintre profesorii reţinuţi de la UMF Iaşi, acuzat ca încercat să violeze o studentă