REVOLTĂTOR: Un bărbat a zăcut trei ore pe un trotuar din centrul Capitalei, fără a fi bădat în seamă de trecători

Publicat: Joi, 10 Mai 2018 21:16 // Actualizat: Vineri, 11 Mai 2018 09:19 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat a zăcut mai bine de trei ore pe un trotuar din centrul Bucureștiului, fără a fi băgat în seamă de trecători, incidentul fiind povestit de o tânără pe pagina sa de Facebook.

Foto: observator.tv

Femeia a sunat la 112 şi medicii au descoperit că bărbatul nu era nici băut, nici nu consumase vreun drog, el fiind rănit. Postarea de pe contul de socializare al Laurei a devenit virală.

„Azi sunt FURIOASĂ, MÂHNITĂ și DEZAMĂGITĂ!

„Ne batem cu "pumnul în piept" pe Facebook, discutăm politică și viitorul țării, însă ne lipsește cu desăvârșire spiritul civic și calitatea de a fi om!

În dimineața aceasta, în jurul orei 10:00, trecând grăbită prin fața Hotelului Horoscop, observ căzut pe trotuar un cetățean la 30-35 de ani. Mă opresc îngrijorată și privesc perplexă la oamenii de pe terasa hotelului, care își savurau cafeluța, "admirând peisajul". Băiatul respira, însă era inconștient și nu recționa la întrebările și mișcările mele. În timp ce așteptam să ajungă un echipaj Smurd, un angajat al hotelului îmi spune că băiatul zace de vreo 3 ore (!!!!???!!!) pe trotuar și "chiar se întreba ce e cu el", moment în care am început să tremur de nervi.

Paramedicul SMURD a ajuns imediat, a reușit să îl trezească pe cetățean și a chemat un echipaj, timp în care a constatat că băiatul nu consumase nici băuturi alcoolice și nici substanțe interzise, ba chiar mai mult de atât, avea pansamente mari în zona subcostală stânga.

Ce se întâmplă pe trotuarul din fața clădirii nu este responsabilitatea hotelului și nu îi acuz pe ei pentru cele întâmplate. Însă îi acuz pe toti aceia care au stat nepăsători la terasa și au ales să nu vadă, pe toti angajații companiei care au văzut un om căzut pe trotuar și au așteptat să vină un trecător să sune la 112 (după 3 ore!), pe toți cei care au călcat mai la dreapta sau la stânga, ca nu cumva să se împiedice de corpul cuiva în suferință.

Omul acela ar fi putut muri din cauza indiferenței noastre! Si ce e cel mai trist, sunt sigură că astfel de cazuri se întâmplă în fiecare zi... Și nu pot să nu mă gândesc: dacă omul acela eram eu? Sau mama? Sau voi? Sau cineva drag vouă? Iar oamenii ar fi trecut mai departe nepăsători...", a scris Laura Călin pe Facebook.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
barbat inconstient barbat inconstient pe trotuar Bucureşti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mai 02:09
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
CAND DAU TEL PROPRIETARII FIRMELOR REPETA OBSESIV DE DOI ANI CA SUNT IN GERMANIA SI CA TB SA VB IN GERMANA:SI-O STERS SI NASUL CU MA-SA -SCAUNUL E CA O MUCOASA:AU PUS SCAUNE CU UN PICIOR RUPT PE PAJISTI ELE FIIND MARONII: DOI DOMNI POLITISTI FRATI GEMENI ADUNAU FURCULITELE ARUNCATE PRIN GARA SI DE PRIN BURG:APA IA -ATAT:
1
EUR
4.7480
RON
20 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H