REVOLTĂTOR: Un copil, bătut la grădiniţa unui politician din Iaşi

Situaţie incredibilă într-o grădiniţă privată din centrul Iaşiului. Micuţii sunt terorizaţi de conducerea instituţiei, jigniţi, umiliţi şi bătuţi, potrivit bzi.ro. Disperat, un părinte a decis să rupă tăcerea şi să scoată la iveala ororile care se petrec în cadrul unităţii de învăţământ.

26 iul. 2013, 08:23
REVOLTĂTOR: Un copil, bătut la grădiniţa unui politician din Iaşi

Gradinita „Degetel” ii apartine Alinei Carlan, fiica fostului senator Dan Carlan, iar directoare este fosta sotie a acestuia, Mihaela Carlan. Mama unuia dintre copiii care sunt inscrisi la aceasta gradinita o acuza pe sefa institutie ca i-a bătut fiul.

„Este adevarat ca baietelul meu, Dragos, de trei ani si opt luni, este mai neastamparat, insa de aici si pana la a fi batut si agresat, este cale lunga! Totul s-a transformat intr-un cosmar pentru mine. Am aflat ca in aceasta gradinita, doamna directoare mi-a agresat baietelul si l-a batut cu un bat”, a declarat una dintre mamici.

Disperata, femeia a incercat sa ia legatura cu cei de la conducerea gradinitei, ba mai mult, a mers si la Directia de Sanatate publica, insa nimeni nu a vrut sa o asculte, din contra, spune ea, a fost tratata „cu dispret si cu jigniri”.

Directoarea gradinitei, Mihaela Carlan, le-a declarat jurnalistilor de la bzi.ro ca acuzatiile mamei nu sunt adevarate.