Răsturnare de situație în cazul copilului abuzat în baia unei școli din Capitală! Tatăl minorului rupe tărecrea, după ce a fost exclus de la ședința cu părinții

Scandalul copilului abuzat în baia școlii gimnaziale ”Nicolae Titulescu” din Capitală ia amploare. După ce nu a fost lăsat să intre în instituția în care copilul său a fost batjocorit, tatăl minorului a decis să rupă tăcerea și a făcut o serie de declarații halucinante.

05 mart. 2024, 08:51
Răsturnare de situație în cazul copilului abuzat în baia unei școli din Capitală! Tatăl minorului rupe tărecrea, după ce a fost exclus de la ședința cu părinții
Răsturnare de situație în cazul copilului abuzat în baia unei școli din Capitală!

Răsturnare de situație în cazul copilului abuzat în baia unei școli din Capitală! Bărbatul este devastat de durere și cere explicații pentru ceea ce i s-a întâmplat fiului său.

Citește și Mama copilului abuzat în baia unei școli din București, mărturii cutremurătoare! Ce spune despre directoarea instituției: „A zis că e vacanță”

Răsturnare de situație în cazul copilului abuzat în baia unei școli din Capitală!

Bărbatul acuză că în timp ce alți părinți care au protestat în fața instituției de învățământ au fost chemați la ședință, el nici măcar nu a fost lăsat să intre în școală.

De asemnea, acesta susține că directoarea școlii nu și-a asumat răspunderea pentru ororile la care a fost supus copilul său de alți doi colegi în instituția pe care aceasta o conduce.

„Nu se poate! Este imaginea care ne bântuie! Noroc cu presa și televiziunea, nu se poate, s-a rezolvat, distrugem o clasă de copii doi ani de zile și nimeni nu spune nimic, nu se pooate!”

Așa a decurs ședința organizată de conducerea școlii gimnaziale „Nicolae Titulescu”, din Capitală. Directoarea școlii a ținut o ședință tensionată cu reprezentanții părinților cărora le-a promis că va lua mai multe măsuri pentru siguranța elevilor. Asta deși, până acum, a demonstrat dispreț față de drama familiei.

Copilul meu a fost violat! Nu am voie, ca tată al cărui copil este violat, abuzat sexual, să văd ce se discută în școală? Nu m-au lăsat să particip pentru că nu mai am copilul în școală”, a spus tatăl copilului agresat.

Mai mult, mama victimei spune că după ce au făcut public cazul copilului lor, atât ea cât și soțul său au primit mai multe amenințări. Femeia a adus o serie de acuzații grave la adresa directoarei școlii gimnaziale ”Nicolae Titulescu”.

„Am văzut o schimbare de comportament, am vorbit cu terapeuta lui. Am sunat la poliție, a venit acasă, am dat declarație, am fost la IML, avocatul mi-a zis că se închide cazul pentru că e minor cu minor. Pe camere am văzut. Copilul meu 4 ore stă în bancă și directoarea a dat stick-urile în condițiile în care Procuratura nu a venit cu hârtie”, a declarat mama victimei.

Citește și Tânăra de 23 de ani din București ucisă de șeful său ar fi fost abuzată de acesta în trecut. Anchetatorii au cerut un test ADN pentru copilul nenăscut al victimei