REVOLTĂTOR: Un copil de doi ani a băut jumătate de pahar de whisky din greşeala ospătarilor

Un copil de doi ani a băut o jumătate de pahar de whisky cu un pai după ce un restaurant i-a servit accidental băutura spirtoasă în loc de suc de fructe, la petrecerea de ziua lui.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 18:30
REVOLTĂTOR: Un copil de doi ani a băut jumătate de pahar de whisky din greşeala ospătarilor

Sonny Rees, căruia părinţii îi sărbătoreau ziua de doi ani, a băut alcool de 40 de grade, care i-a fost servit cu apă, iar eroarea a trecut neobservată la restaurantul Frankie și Benny în Swansea, Marea Britanie.

Dar când micuţul a început să facă fețe ciudate și să se zbată în scaun de fiecare dată când lua o înghițitură, mama lui a simţit mirosul de băutură spirtoasă din paharul lui.

Sonny a fost dus de urgenţă la spital şi ținut sub observație de către medici.

Mama sa, Nina Rees, în vârstă de 34 de ani, a declarat: „Ne-am dus la restaurant imediat după prânz, și i-am comandat suc de lămâie cu apă, băutura lui preferată. Băuturile au sosit si l-am încurajat să bea, deoarece mânca lucruri sărate. Ne-am terminat masa când am observat că a făcut o faţă ciudată când a luat o înghiţitură din pahar. I-am luat paharul și am luat si eu o înghițitură. Era whisky, probabil dublu. De îndată ce l-am sorbit am avut o ușoară senzație de arsură în gât și de căldură în piept. Sonny a luat aproximativ zece înghiţituri – era în mod evident în stare de ebrietate. Imediat am intrat în panică și m-am înfuriat – am plâns isteric”.

Familia i-a făcut lui Sonny chiar fotografii cu băutura, neştiind ce era de fapt în pahar, potrivit DailyMail.

Sonny era adormit când a ajuns la Spitalul Morriston în Swansea, unde personalul i-a monitorizat semnele vitale. El a fost apoi trimis acasă în stare bună şi şi-a revenit complet.

La restaurant se desfășoară o anchetă după incidentul de sâmbătă.