REVOLTĂTOR: Un tânăr din Bacău a murit în timp ce era plimbat între spitale

Un tânăr de 27 de ani din Bacău şi-a găsit sfârşitul după ce a fost dus la trei unităţi sanitare. El avea dureri de stomac îngrozitoare, dar medicii l-au trimis la psihiatrie. Nu a primit ambulanţă aşa că, tatăl lui, pensionar, s-a rugat de cunoştinţe să-l ducă pe fiul chinuit de dureri la urgenţe. Tânărul a murit însă pe drum.

06 apr. 2013, 06:51
REVOLTĂTOR: Un tânăr din Bacău a murit în timp ce era plimbat între spitale

Tânărul s-a dus prima dată la un spital privat din comuna Podu Turcului, judeţul Bacău. Aici, i-au fost puse câteva perfuzii şi a fost trimis la spitalul de psihiatrie, informează România TV.

„La psihiatrie mi-au zis: „Duceţi-l la urgenţă, că aici nu avem ce face!”. Şi pe drum spre urgenţe, băiatul a murit”, a spus tatăl băiatului.

„Pacientul s-a prezentat pentru acuze digestive, fiind şi un consumator de băuturi alcoolice. La psihiatrie, pacientul a ajuns în stop cardio-respirator, fiind dirijat imediat către serviciul de urgenţă, unde a fost resuscitat mai mult de jumătate de oră, dar în ciuda eforturilor noastre nu am putut să-i salvăm viaţa”, a declarat medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe, Petrescu Liliana.

Familia este disperată. Oamenii nu pot să se împace cu ideea că tânărul a murit cu zile.