REVOLTĂTOR. Violatori periculoşi, LIBERI pe străzi după decizia CCR privind arestul la domiciliu

Şapte tineri din Vaslui care au violat ore în şir o elevă până la leşin şi au stropit-o cu alcool să-şi revină au scăpat de arestul la domiciliu. Motivul: magistraţii au invocat decizia CCR care prevede că măsura nu e constituţională. Aşa s-a ajuns ca cei şapte atacatori să primească deocamdată pedepse blânde: nu au voie să meargă în discoteci sau să poarte arme, informează România TV.

22 iun. 2015, 07:10
REVOLTĂTOR. Violatori periculoşi, LIBERI pe străzi după decizia CCR privind arestul la domiciliu

Cei şapte tineri care au batjocorit ore în şir o elevă sunt la un pas de libertate. Deşi iniţial cu toţii au fost arestaţi pentru viol, ulterior instanţa le-a dat o măsură mai blândă, arest la domiciliu. Odată ce Curtea Constituţională a decis că această măsură este neconstituţională, acum cei şapte violatori sunt doar sub control judiciar.

Ei se pot plimba în voie, iar singura restricţie impusă este cea legată de recreere. Tinerii nu au voie să meargă prin baruri sau prin discoteci şi nici să poarte arme albe.

În urmă cu câteva luni, doi dintre ei au aşteptat-o pe elevă în momentul în care a ieşit de la liceu şi pentru că pe unul dintre ei îi cunoştea, fata a urcat cu ei în maşină. Ea a fost dusă pe un câmp, cei doi au violat-o, apoi şi-au chemat şi alţi prieteni. Fata a fost batjocorită ore în şir, iar la un moment dat a leşinat. Pentru a o trezi, bărbaţii au stropit-o cu ţuică.