Revoluţie în LIGA I. Anghel Iordănescu, SABOTAT de FIUL SĂU

Anghel Iordănescu a luat foc după ce Steaua a refuzat să-şi lase jucătorii la lotul naţional pentru stagiul din Antalya, gest care ar putea fi copiat de Pandurii, echipă la care antrenor este fiul său, Edi Iordănescu.

25 ian. 2016, 14:59
Revoluţie în LIGA I. Anghel Iordănescu, SABOTAT de FIUL SĂU

Pandurii, echipă aflată pe locul cinci, se gîndeşte să îşi cheme jucătorii de la lot, dacă FRF nu o sancţionează pe Steaua.

„Pentru Pandurii este o onoare să aibă jucători convocaţi la echipa naţională. Considerăm că reprezentarea României la Campionatul European constituie o prioritate naţională. În condiţiile în care urmează un play-off foarte echilibrat, este fair-play ca toate echipele să respecte decizia Comitetului Executiv cu privire la acest cantonament. Dacă una dintre formaţii nu o face, cerem o reacţie pe măsură a FRF. Dacă nu va urma o reacţie pe măsură, ne rezervăm dreptul de a ne chema jucătorii înapoi la club”, a spus Narcis Răducan, preşedintele gorjenilor, potrivit site-ului oficial al echipei.

Narcis Răducan a vorbit şi despre poziţia lui Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, în scandalul iscat de cantonamentul naţionalei: „Este o decizie a Comitetului Executiv şi cine nu o respectă mertiă o suspendare. Noi aşteptăm reacţia Federaţiei. Eu am vorbit Edi Iordănescu şi este de acord să chemăm jucătorii înapoi, dacă cei din conducerea clubului vor asta. El se află într-o poziţie dificilă, pentru că este vorba de tatăl lui. Cu toate acestea, Edi este un profesionist şi se gîndeşte la club, nu la familie”.

Pandurii îi are convocaţi pe Cristian Săpunaru, Mihai Răduţ şi Ioan Hora.

CITEŞTE ŞI Scenariu ŞOC în LIGA I. Reghecampf, SUSPENDAT până la finalul SEZONULUI

Altfel, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a declarat că şi clubul pe care ăl reprezintă ia în calcul rechemareac jucătorilor de la lotul naţional. Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Dorin Rotariu sunt cei trei dinamovişti chemaţi de Iordănescu la naţionala României.