REVOLUŢIE ROŞ-ALBASTRĂ. Miting al fanilor stelişti în toată ROMÂNIA

Gigi Becali a anunţat că anul acesta va avea loc un miting uriaș, la care vor participa 500.000 de steliști. Aceştia vor protesta după ce CSA Steaua și FCSB au intrat într-un război legat de nume, palmares și siglă.

09 ian. 2017, 16:53
REVOLUŢIE ROŞ-ALBASTRĂ. Miting al fanilor stelişti în toată ROMÂNIA

Cătălin Biriș, omul care se ocupă de mitingul steliștilor, a vorbit cu Gigi Becali și i-a adus la cunoștință că suporterii vor face un protest de amploare organizat pe județe.

Gigi Becali a anunţat noul nume al Stelei. Când se va produce „botezul”

„Am început deja un demers care să ducă la o acțiune în toată țara. Cel mai probabil, totul se va întâmpla la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie sau ceva mai devreme, în funcție de cum reușim să ne organizăm. Vom face un protest în toată țara. Nu vom face însă nimic în București, nu vreau ciocniri de stradă. Împreună cu un grup de prieteni am stabilit că vom face acest protest fracționat, în fiecare județ al țării. Vom face protestul în fața fiecărei prefecturi din țară. Prefectura e componentă a Guvernului, acesta-i motivul. Vom face protestul indiferent că va fi prefectul de față sau nu. Vom face protestul în două zile de sâmbătă. De exemplu, în această săptămână sămbătă și săptămâna viitoare tot sâmbătă. Lăsăm la latitudinea Bucureștiului dacă se alătură țării”, a declarat Cătălin Biriș pentru GSP.

Cătălin Biriș susține că a primit asigurări de la oameni din 15 județe că vor participa la această acțiune.

Gigi Becali primeşte o nouă LOVITURĂ. Anunţ OFICIAL

„Am vorbit cu Gigi Becali. El s-a exprimat și public am văzut. A fost deschis la vorbă. Noi am vrut să-l asigurăm că nu e singur, că ne are de partea lui. Nu vom sta ca niște spectatori, de data asta vom încerca să facem ceva. În cazul ăsta noi, majoritatea suporterilor steliști, trebuie să fim justiția. Trebuie să fim văzuți, auziți și ascultați. Vom fi obraznici dar cu bun simț, tupeiști dar decenți”, a mai spus Cătălin Biriș.