Revoluţionarii au protestat în Capitală. Ei au aruncat cu ouă şi au cerut demisia Guvernului

Peste 500 de persoane care aparţin Blocului Naţional al Revoluţionarilor au protestat, din nou, în faţa Guvernului. De data aceasta, o delegaţie formată din opt persoane a fost chemată să discute cu reprezentanţii Executivului.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 10:00
Revoluţionarii au protestat în Capitală. Ei au aruncat cu ouă şi au cerut demisia Guvernului

Revoluţionarii au aruncat cu ouă şi au cerut demisia Guvernului şi a premierului Emil Boc. Revoluţionarii sunt nemulţumiţi pentru că Executivul ar intenţiona să le taie indemnizaţiile şi spun că puterea nu a făcut nimic pentru români. Ei vor ca viitorul tinerilor să fie unul mai bun şi susţin că nu au făcut degeaba o revoluţie în 1989.

O delegaţie a revoluţionarilor, în frunte cu liderul lor, a fost primită la Palatul Victoria. Din nefericire, revendicările lor nu au fost rezolvate.

Revoluţionarii protestează de aproape o lună. În fiecare săptămână, ei au venit să scandeze în faţa Guvernului.

Săptămâna trecută, aproape 500 de revoluţionari au protestat în faţa Guvernului. Revoluţionarii au dărâmat gardurile montate de jandarmi. Problema revoluţionarilor a fost discutată în şedinţa din 12 decembrie a Coaliţiei, premierul Emil Boc anunţând că Guvernul va promova, în maximum două luni, un act normativ care va clarifica situaţia acestora şi a indemnizaţiilor care le sunt acordate în prezent.