Revoluţionarii din ţară au ajuns la spital după o săptămână de greva foamei

De aproape o săptămână cei 10 revoluţionari din Timişoara refuză să se alimenteze. Câţiva dintre grevişti au avut nevoie de îngrijiri medicale aceştia acuzând stări de leşin şi vomă.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 09:36
Revoluţionarii din ţară au ajuns la spital după o săptămână de greva foamei

Mai mulţi revoluţionari din Timişoara au ajuns la spital după o săptămână de greva foamei. Ei sunt nemulţumiţi de legea 410 din 2011 care le taie drepturile băneşti de care au beneficiat de mai bine de 6 ani. „Noi chiar nu am ajuns mopul de şters pe jos. Am adus libertatea în ţara asta. Ce au făcut cu libertatea noastră„, spune un revoluţionar.

Cei care au ieşit în stradă la revoluţia din ’89 spun că statul îşi bate joc de ei.Au refuzat o săptămână alimentarea şi au ajuns la Urgenţe.

La spital au ajuns 4 pacienti care în lipsă de hrana. Cu exceptia unuia care a ramas internat, restul au refuzat internarea. Sigur ca starea lor era relativ buna in raport cu faptul ca nu aveau aport energetic„, a spus Mihai Grecu, şef UPU Spitalul Judeţean.

Greviştilor de la Timişoara li s-au alăturat şi 85 de revoluţionari din Braşov care sunt în greva foamei de 5 zile. Aceştia vor organiza şi un marş de protest la care sunt aşteptaţi peste 600 de persoane.