Revoluţionarul timişorean Florin Tudose a făcut infarct în drum spre OTV

Revoluţionarul fusese invitat la o emisiune de televiziune a lui Dan Diaconescu. Acesta a murit în noaptea de marţi spre miercuri, atunci când a coborât din tren, în Gara de Nord, informează adevarul.ro.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 12:25
Revoluţionarul timişorean Florin Tudose a făcut infarct în drum spre OTV

Florin Tudose a plecat cu trenul din Timişoara, iar când a ajuns în Gara de Nord din Bucureşti inima i-a cedat. Acesta a murit chiar în braţele colegului său Liviu Băcană.

„Florin Tudose a plecat la Bucureşti să vorbească la OTV despre protestele de la Timişoara. A murit după ce s-a dat jos din tren, în braţele lui Liviu Băcană. Se pare că a făcut infarct. Probabil că a fost afectat de statul în frig în fiecare zi şi atâţia nervi”, a declarat Emil Vlădăşan, unul dintre protestatarii timişoreni.

Cadavrul revoluţionarului a fost transportat la IML pentru autopsie. Emil Vlădăşan a precizat că acesta nu a avea probleme de sănătate, ci era doar uşor răcit. În plus, el ducea o viaţă exemplară şi era sportiv.

Florin Tudose făcea parte din comitetul de iniţiativă a protestelor anti-prezidenţiale din faţa Operei, fiind şi unul dintre luptătorii din decembrie 1989.