Rey și Eda, de la Insula Iubirii, au dormit împreună pentru prima dată: „Am început să ne cunoaștem”

Cel dintâi cuplu format la Insula Iubirii, Rey și Eda, a petrecut prima noapte împreună. Cei doi au avut parte, așa cum era de așteptat, de o experiență inedită.

01 iun. 2022, 16:07
Rey și Eda, de la Insula Iubirii, au dormit împreună pentru prima dată: „Am început să ne cunoaștem”

Deși a venit la Insula Iubirii alături de iubita lui, Rey pare deja să fi uitat complet de Lavinia, cea care i-a fost alături mai bine de trei ani. Tânărul s-a îndrăgostit iremediabil de Eda, una dintre ispite.

Rey și Eda au petrecut prima noapte împreună

De atunci, Rey și Eda petrec fiecare clipă împreună. La ultima ediție a emisiunii, cei doi au dus relația la nivelul următor, petrecând prima noapte împreună.

Citește și: Primul cuplu destrămat la Insula Iubirii 2022. Cristina îşi asumă atracţia pentru ispita Bogdan: „Aleg prospețimea”

Ispita Eda a dezvăluit că, cel puțin în prezent, nu au planuri de viiitor și nu îl poate numi pe Rey „iubit” până când nu vede cum este relația lor la întoarcerea acasă:

„Când am început interacțiunea cu Rey nu mi-am făcut niciun plan de viitor, la fel nici el. Apoi, cu timpul am început să ne cunoaștem, să ne apropiem. Ne-am dat seama câte lucruri avem în comun și am prins drag unul de celălalt. Îl consider pe Rey o persoană foarte dragă mie, dar nu pot să folosesc cuvântul de iubit până când nu vom vedea cum ne comportăm unul cu celălalt acasă”.

Două cupluri despărțite oficial la Insula Iubirii

După Rey și Lavinia, un alt cuplu e la Insula Iubirii s-a rupt. Este vorba despre Sebastian și Cristina. Decizia îi aparține exclusiv acesteia din urmă.

„Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie, e dureros să renunţi la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă! Odată cu încheierea ceremoniei focului se încheie şi relaţia mea cu Sebastian!”, a fost declaraţia Cristinei, care a adus lacrimi pe cealaltă Insulă.

Citește și: Vorbe grele la Insula Iubirii. Ispita Eda şi Lavinia, mesaje tăioase: „Tu mi-ai luat bărbatul, nu poţi să îmi plângi de milă acum”

„Asta e iubirea sub o altă formă! Dacă ar fi lângă mine, după acest mesaj, nu i-aş spune nimic, aş strânge-o foarte tare în braţe! Nu o să îmi doresc niciodată un om fals lângă mine. Când ne-am luat de mână să venim aici, eram ferm convinşi că nimeni nu e ca noi şi că vom oferi un exemplu la final. Nu ştiu ce i-a lipsit Cristinei lângă mine!, a fost declaraţia, în lacrimi, a lui Sebastian, la vederea imaginilor de la bonfire.