Rezoluţie pentru susţinerea lui Victor Ponta la prezidenţiale, adoptată de Consiliul Naţional al PC

Consiliul Naţional al PC a adoptat rezoluţia propusă de preşedintele partidului, Daniel Constantin, pentru susţinerea la alegerile prezidenţiale a lui Victor Ponta din partea Alianţei PSD-UNPR-PC.

04 iul. 2014, 10:52
Rezoluţie pentru susţinerea lui Victor Ponta la prezidenţiale, adoptată de Consiliul Naţional al PC

‘Având în vedere prevederile Statutului PC în privinţa alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014, Consiliul Naţional hotărăşte: PC va susţine candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile prezidenţiale dacă Victor Ponta, preşedinte PSD şi premier al României va fi desemnat candidat. În caz contrar, Consiliul Naţional va fi convocat din nou în luna septembrie pentru a valida candidatul pe care PC îl va susţine pentru Preşedinţia României‘, prevede rezoluţia care a fost prezentată la Consiliu de liderul partidului, Daniel Constantin.

Potrivit textului citat, ‘PC reiterează nevoia de moderaţie pe scena politică considerând că echilibrul reprezintă semnul unei normalităţi politice de la care politica românească şi o parte din politicienii noştri s-a îndepărtat. PC aşteaptă de la viitorul preşedinte al României dar şi de la viitorul prim ministru care va fi desemnat şi cu sprijinul PC ca familia, credinţa, identitatea naţională, tradiţiile româneşti să fie promovate prin politici coerente pentru societatea românească’.

CITEŞTE ŞI Daniel Constantin (PC): Ne dorim ca Ponta să-şi anunţe oficial candidatura la prezidenţiale