Rezoluţii de Anul Nou pentru o relaţie frumoasă cu iubitul tău

La final de an, cu toţii ne facem planuri pentru următoarele 12 luni, stabilim ce schimbări să facem în viaţa noastră, indiferent că este vorba despre carieră, siluetă sau relaţie.

28 dec. 2014, 10:53
Rezoluţii de Anul Nou pentru o relaţie frumoasă cu iubitul tău

Iar daca vrei sa fii cu adevarat fericita in anul 2015, acorda-i si vietii tale sentimentale atentia pe care o merita. Pentru ca o femeie se simte cu adevarat implinita doar atunci cand gaseste echilibrul perfect intre cariera, viata sentimentala si familie.

Asa ca, am pregatit pentru tine cateva rezolutii de Anul Nou pe care le-ai putea pune in practica:

1. O viata sexuala de nota 10

Daca din viata ta sexuala a disparut scanteia si pasiunea care o caracterizau la inceputul relatiei, este momentul sa iei masuri. Este foarte probabil ca tu si jumatatea ta sa fiti foarte ocupati, dar daca vreti o viata sexuala de nota 10, trebuie sa investiti activ in ea. Comunicarea nevoilor si a dorintelor este primul pas – astfel, veti descoperi amandoi ce anume v-ar readuce pe culmile placerii in pat.

Citeşte şi Dieta „Majoretă”: Poti să ai o siluetă de nota 10

2. Fii mai independenta

Iti poate ajuta relatia un strop in plus de independenta in 2015? Da, iar explicatia este foarte simpla: barbatii se vor simti intotdeauna mai atrasi de femeile puternice si independente decat de cele care par sa depinda (prea) mult de ei.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.