Rezultat alegeri. Marcel Ciolacu: „PSD are un mic avantaj în exit-poll-uri, le mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură a PNL”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat satisfăcut de scorul PSD la alegerile parlamentare de duminică şi consideră că românii au dat un vot de blam guvernării PNL, care a gestionat foarte prost pandemia de coronavirus.

06 dec. 2020, 21:06
Rezultat alegeri. Marcel Ciolacu: „PSD are un mic avantaj în exit-poll-uri, le mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură a PNL”

Rezultat alegeri, Marcel Ciolacu: „Prin votul de azi românii au arătat ca este nevoie de o schimbare. Le mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură la adresa lor, în ce priveste gestionarea pandemiei, închiderea şcolilor, a bisericilor. Este nevoie de un guvern capabil, care are soluţii, care ştie să rezolve adevaratele nevoi ale romanilor. Le mulțumesc în mod deosebit românilor care și-au învins teama și au înțeles că acest guvern trebuie să plece acasă.

În acest moment PSD are un  mic avantaj în exit-poll-uri. Am o rugăminte către reprezentanții PSD din secțiile de votare să numere corect și cinstit fiecare vot. Să nu părăsească secțiile de votare, să nu păţim din nou ce am păţit la sectorul 1, în Bucureşti„.

Citeşte şi Marcel Ciolacu cere demiterea de urgenţă a șefului Poștei Române, după scandalul voturilor prin corespondenţă

Rezultat alegeri. Preşedintele PSD a votat, duminică dimineaţă, la Şcoala Gimnazială Episcop Dionisie Romano din Buzău, la ieşirea din cabină liderul PSD declarând că a votat împotriva incompetenţei şi indolenţei. „Am votat astăzi pentru ca românii să îşi ia viaţa înapoi. Am votat azi pentru ca de mâine România să aibă un plan concret şi specialiştii capabili pentru gestionarea pandemiei şi a crizei economice. Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, alocaţii, de şcoli deschise. Am votat împotriva incompetenţei şi indolenţei. Am votat pentru producătorii români, pentru firmele româneşti. Îndemn toţi românii să vină la vot azi, e un vot crucial. Îi îndemn să voteze în spiritul Sfântului Nicolae. Pentru cei care au fost cuminţi, să le aducă daruri, iar pentru cei obraznici să aducă nuiaua”, spunea Ciolacu.