REZULTAT ALEGERI SUA. Donald Trump a cerut oficial suspendarea numărătorii voturilor în Georgia, Pennsylvania şi Michigan

REZULTAT ALEGERI SUA. Staff-ul de campanie lui Donald Trump a depus o moțiune în justiţie pentru a solicita suspendarea numărării voturilor în statul Georgia. De asemenea, au fost intentate acțiuni în justiție pentru suspendarea numărătorii în Michigan și Pennsylvania.

05 nov. 2020, 06:04
REZULTAT ALEGERI SUA. Donald Trump a cerut oficial suspendarea numărătorii voturilor în Georgia, Pennsylvania şi Michigan

REZULTAT ALEGERI SUA. Echipa de campanie a lui Donald Trump a depus o moțiune în statul Georgia, astfel încât operațiunile de numărare să fie suspendate, scrie Associated Press.

Citeşte şi ALEGERI SUA 2020 Joe Biden îşi anunţă victoria: „Am câştigat cele mai multe voturi din istoria scrutinului prezidenţial”

Potrivit proiecțiilor Institutului de Cercetare Edison, președintele republican îl devansează în acest stat pe rivalul său democrat, Joe Biden, scorul fiind 50,3% – 48,5% pentru Donald Trump.

Pennsylvania și Michigan vizate, de asemenea

Donald Trump a intentat, de asemenea, procese pentru suspendarea numărării voturilor în statele cheie Pennsylvania și Michigan.

Într-o declarație de presă, managerul campaniei sale, Bill Stepien, a declarat că echipele de campanie ale lui Trump „nu au avut acces la mai multe locaţii pentru a observa numărarea și numărarea buletinelor de vot”, încălcându-se astfel legile din Michigan.