REZULTAT ALEGERI SUA. Donald Trump prezice o mare victorie şi îi acuză pe democraţi că încearcă să fure alegerile

REZULTAT ALEGERI SUA. Donald Trump a făcut primele declaraţii după scrutinul prezidenţial de marţi şi spune că "este pe cai mari" pentru a câştiga, dar susţine că oponenţii săi încearcă să fure alegerile. 

04 nov. 2020, 05:42
REZULTAT ALEGERI SUA. Donald Trump prezice o mare victorie şi îi acuză pe democraţi că încearcă să fure alegerile

REZULTAT ALEGERI SUA. „Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE Alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce Secţiile s-au închis!”, a scris Trump pe Twitter, după câteva ore bune de tăcere pe reţelele de socializare.

Citeşte şi ALEGERI SUA 2020. Donald Trump, învingător în statul cheie Florida, dar e pe cale să piardă Arizona, câştigată în 2016

O să fac o declaraţie la noapte. O mare VICTORIE!„, a adăugat Donald Trump, într-un al doilea tweet.

În acelaşi timp, Twitter şi-a avertizat miercuri utilizatorii cu privire la mesajul postat pe platformă de preşedintele în exerciţiu al SUA, republicanul Donald Trump, în care liderul de la Casa Albă şi-a acuzat rivalii democraţi că încearcă să fure alegerile, al căror rezultat este în continuare neclar. „Am plasat un avertisment în privinţa tweet-ului postat de pe contul @realDonaldTrump pentru că acesta conţine o afirmaţie potenţial înşelătoare legată de un scrutin„, a anunţat Twitter miercuri.