Rezultat autopsie: Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul va fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2

Nelu Ploieșteanu a murit de Covid-19și va fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2, conform rezultatului de la autopsie.

06 apr. 2021, 09:56
Rezultat autopsie: Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul va fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2
Regretatul artist a murit vineri dimineaţă, în jur de ora 01

Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19. Artistul a murit de coronavirus, iar trupul acestuia va fi sigilat și dat familiei pentru a fi înmormântat după protocolul SARS-CoV-2, anunţă Antena 3.

Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19

Medicii legiști au confirtmat că Nelu Ploiesteanu era infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino. Familia  artistului trebuie să ajungă la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a ridica trupul lui Nelu Ploieșteanu, aflat într-un sicriu sigilat, și a-l duce la Cimitirul Străulești 2. Familia a cerut autopsie deoarece nu și-a dorit ca artistul să fie înmormântat după regula COVID-19, însă, după investigațiile efectuate, s-a confirmat că Nelu Ploieșteanu a decedat din cauza virusului SARS-CoV-2. La înmormântare nu vor participa mai mult de 16 persoane.

Familia refuză să ridice trupul lui Nelu Ploieşteanu de la morgă. Motivul pentru care înmormântarea a fost amânată

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său. Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de 32 de ani. El avea grave probleme de sănătate și era imobilizat la pat.

Apariţie stranie la mormântul lui Nelu Ploieşteanu, unde va fi îngropat alături de fiul său, Mihăiţă