REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017. Candidaţii, supăraţi: Ar trebui ca aceste greşeli să nu existe

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017. Mulţi candidaţi, care au dat examenul de admitere la Academia de Poliţie, au mărturisit, după afişarea rezultatelor provizorii că baremul greşit la Istorie le-a dat mari emoţii.

10 aug. 2017, 13:50
REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017. Candidaţii, supăraţi: Ar trebui ca aceste greşeli să nu existe

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017. Emoţii mari pentru cei care vor să prindă anul acesta un loc la Academia de Poliţie. Joi, 10 augus, s-au aflat primele rezultate.

„Am sesizat greşeala din baremul de corectare încă de la început. Am vorbit cu profesorul meu de istorie şi cu nişte colegi şi am văzut că este ceva în neregulă. Prima dată am luat 7,90 şi eram destul de mulţumit, dar acum, pe liste, văd că am luat 8, ceea ce înseamnă că mi s-a pus punctul, pe care iniţial mi-l scăzuse din cauza baremului. Oricum, întrebarea a fost simplă, deci cred că mulţi au luat un punct în plus acum”, a explicat Andrei, candidat admis la Academia de Poliţie, potrivit Mediafax.

Octavian, candidat la Poliţia de Frontieră, a dat a doua oară la Academia de Poliţie şi chiar dacă a răspuns corect din prima, spune că astfel de erori nu ar trebui să existe pentru că este în joc viitorul candidaţilor.

„Subiectele mi s-au părut mai grele decât anul trecut, dar m-am descurcat şi am fost admis. Am răspuns corect la întrebarea de la istorie şi acum am primit un punct în plus. M-am speriat puţin când am aflat de greşeala din barem pentru că punctul acela face diferenţa între admis şi respins. Auzisem scuza că toată lumea greşeşte, dar în această situaţie, vorbim despre un examen foarte important, e vorba de vieţile şi viitorul a câtorva oameni. Ar trebui ca aceste greşeli să nu existe şi să se verifice de multe ori înainte grilele şi baremul de corectare”, a precizat Octavian, candidat admis.

VEZI SI: REZULTATE Academia de Poliţie 2017. Cu ce medii s-a intrat la JANDARMERIE, POLITIE, POMPIERI, DREPT, POLITIA DE FRONTIERĂ

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIŢIE. Celebrul poliţist brașovean, Marian Godină, ratează din nou admiterea la Academia de Poliție. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook că a obținut media 7.5 în urma examenului de admitere, insuficientă pentru a fi declarat admis, după cum scrie chiar el. Este a cincea tentativă a polițistului de a fi admis la cea mai înaltă instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor interne.

Vezi si: REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIŢIE. Scandalul continuă, Liviu Pop: Profesorii care au făcut subiectele sunt din preuniversitar