REZULTATE ADMITERE MATEMATICĂ 2019. Concurenţă mare la Universitatea Bucureşti

Publicat: Luni, 22 Iulie 2019 06:08 // Actualizat: Luni, 22 Iulie 2019 12:15 // Sursa: romaniatv.net

REZULTATE ADMITERE MATEMATICĂ 2019. Pentru admiterea din acest an la studii universitare de licenţă, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr total de peste 10.500 de locuri, dintre care 4.350 de locuri la buget şi alte aproape 6.200 de locuri la taxă. Numărul de locuri la buget repartizat pe facultăţi, pentru studii universitare de licenţă, poate fi consultat aici.

REZULTATE ADMITERE MATEMATICĂ 2019.

Rezultate provizorii la domeniul de licenta INFORMATICA

22 iulie 2019

Rezultate provizorii la domeniul de licenta MATEMATICA

22 iulie 2019

Rezultate provizorii la domeniul de licenta CALCULATOARE SI TEHNOLOGIA INFORMATIEI

22 iulie 2019

Rezultate provizorii la domeniul de licenta INFORMATICA - Invatamant la distanta (ID)

22 iulie 2019


- Facultatea de Matematică şi Informatică: www.admitere.fmi.unibuc.ro 

Desfasurare probe

Subiect si barem DL CTI

Subiect si barem DL MATE

Subiect si barem DL INFO
Pentru studii universitare de master, Universitatea din Bucureşti scoate la concurs în acest an un număr total de peste 7.900 de locuri la toate cele 19 facultăţi ale sale, dintre care 2.950 de locuri la buget şi alte peste 4.900 de locuri la taxă. Aici puteţi consulta numărul de locuri la buget repartizat pentru studii universitare de masterat.

În ceea ce priveşte modalitatea de admitere, menţionăm că, potrivit autonomiei de care se bucură, fiecare facultate a decis asupra propriei forme de concurs. Astfel, se pot distinge patru forme de admitere: admitere pe bază de examen, admitere pe baza mediei de bacalaureat şi eseu motivaţional, admitere pe baza unei formule mixte şi admitere pe baza mediei de la bacalaureat. În continuare puteţi găsi informaţii cu privire la modalitatea de admitere, stabilită de consiliile facultăţilor Universităţii din Bucureşti: 

- Admiterea pe bază de examen;
- Admiterea pe baza mediei de la bacalaureat şi eseu motivaţional;
- Admiterea pe baza unei formule mixte;
- Admiterea pe baza mediei de la bacalaureat.

Pentru candidaţii la admiterea din acest an, Universitatea din Bucureşti oferă o serie de facilităţi, precum achitarea online a taxei de înscriere, cazare gratuită în căminele proprii, dar şi acces gratuit în spaţiul Grădinii Botanice "Dimitrie Brândză".

Absolvenţii de liceu pot achita taxa de înscriere online, prin completarea formularului disponibil la adresa: www.po.unibuc.ro . Posibilitatea achitării online a taxei vine să completeze modalităţile tradiţionale de plată: prin numerar, la casieriile facultăţilor Universităţii din Bucureşti sau prin ordin de plată. Cei care optează pentru achitarea online a taxei de înscriere vor include în dosarul de înscriere, alături de celelalte acte necesare, dovada confirmării plăţii, primită pe e-mail.


Înscrierea la admitere se face la sediile facultăţilor Universităţii din Bucureşti, dar şi online la:- Facultatea de Drept: www.drept.unibuc.ro/Admitere-2019-s810-ro.htm
- Facultatea de Filosofie: www.filosofie.unibuc.ro/admitere-licenta
- Facultatea de Matematică şi Informatică: www.admitere.fmi.unibuc.ro 
- Facultatea de Ştiinţe Politice: www.fspub.unibuc.ro/admitere

Pentru al treilea an consecutiv, UB oferă cazare gratuită candidaţilor în perioada admiterii, în căminul "Grozăveşti B", în limita locurilor disponibile, pentru trei nopţi. Cazarea va fi posibilă, atât pentru candidat, cât şi pentru însoţitorul acestuia, în baza prezentării, la administraţia căminului, a legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate. Mai multe informaţii despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 0213077328 / 0213077330 sau pe adresa de e-mail: [email protected]

Mai mult, absolvenţii de liceu, candidaţi la admiterea 2019 la Universitatea din Bucureşti, beneficiază şi de acces gratuit alături de alte trei persoane în spaţiul Grădinii Botanice "Dimitrie Brândză". Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 8-30 iulie 2019, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00. Accesul se face pe baza legitimaţiei de participant la concursul de admitere la Universitatea din Bucureşti.

Care e data limită


Potrivit calendarului stabilit de Senatul UB, data limită pentru înscrierea la facultăţile Universităţii din Bucureşti este 30 iulie 2019, iar ultimele rezultate ale examenelor de admitere se vor afişa la data de 31 iulie 2019. Aici puteţi consulta Metodologia organizării şi desfăşurării concursului de admitere 2019 pentru studii universitare de licenţă şi aici, pentru studii universitare de masterat.

Universitatea din Bucureşti va comunica în mod constant informaţii cu privire la admiterea din această sesiune pe website-ul dedicat admiterii: www.admitere.unibuc.ro şi pe conturile de Facebook Universitatea din Bucureşti şi Instagram Universitatea din Bucureşti. Ataşăm acestui comunicat de presă informaţii suplimentare cu privire la dosarul candidatului şi o reprezentare grafică a calendarului admiterii la fiecare din cele 19 facultăţi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H