REZULTATE ADMITERE POLITEHNICĂ 2020. Ultima medie de admitere la Automatică şi Electronică

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICĂ 2020. Absolvenţii de liceu află joi, 23 iulie, dacă au reuşit să intre la Universitatea politehnică din Bucureşti. Cei declarați admiși sunt așteptați in perioada 24-28 iulie 2020, pentru înmatriculare, la sediul facultății, pe baza programării transmise pe email.

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 07:12
REZULTATE ADMITERE POLITEHNICĂ 2020. Ultima medie de admitere la Automatică şi Electronică

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICĂ 2020. În anul 2020 admiterea în UPB se face printr-un concurs de dosare. Concursul de admitere se desfășoară prin intermediul platformei online https://admitere.pub.ro.

În 2020 Concursul de admitere se desfășoară pe parcursul a trei sesiuni, fiecare în parte cu trei faze distincte.

Sesiunea I – Admitere anticipată (cu fazele Înscriere, Pre-admitere, Validare pre-admiși și înmatriculare admiși anticipat)
Sesiunea II – Admitere (cu fazele Înscriere, Admitere, Validare și înmatriculare)
Sesiunea III – Admitere-completare (cu fazele Înscriere, Admitere, Validare și înmatriculare).

Pentru a fi admis și înmatriculat candidatul trebuie să fi promovat examenul de Bacalaureat, să fi fost declarat admis în Faza II, să aibă dosarul de admitere complet (cu toate documentele solicitate vezi Anexa VIII), iar datele furnizate la înscriere în Faza I să fie conforme cu documentele originale aduse în Faza III.

Validarea și înmatricularea candidaților se face la sediul facultăților la care aceștia au fost declarați admiși, zilnic, între orele 08:00-16:00, începând cu ziua de 24 iulie, ora 8:00 și terminând pe 28 iulie, ora 16:00. 

În data de 29 iulie, ora 12:00 vor fi afișate listele cu candidații admiși (inclusiv prin redistribuire) și înmatriculați în Sesiunea II. Candidații declarați admiși sau admiși prin redistribuire și care nu s-au înmatriculat în Faza III vor pierde locul rezervat în Sesiunea II și vor fi eliminați din concurs. Eventualele locuri rămase vacante ca urmare a neînmatriculării candidaților admiși vor fi disponibilizate pentru Sesiunea a III a concursului de admitere.

După finalizarea înmatriculării din Sesiunea II, Comisia centrală și Comisiile locale de admitere stabilesc eventualele locuri vacante pentru fiecare dintre facultăți. Pentru ocuparea acestora, prin decizia Consiliului de Administrație al UPB, se poate organiza Sesiunea III – Admitere-completare. Structura, calendarul și organizarea acestei noi sesiuni, în condițiile specifice din vara anului 2020, vor fi publicate, în timp util, în această secțiune și la fiecare facultate implicată.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2020 ETAPA SPECIALĂ. Ministerul Educaţiei a anunţat rezultatele la BAC 2020