REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Elena Udrea acuză PSD că a FRAUDAT alegerile VIDEO

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Dezamăgire pentru preşedintele Traian Băsescu şi Elena Udrea! Partidul Mişcarea Populară a obţinut un scor mult sub aşteptări, de doar 7%, chiar dacă Elena Udrea pariase pe 11%. Udrea acuză însă fraude la alegeri, a depus numeroase contestaţii şi plângeri la Biroul Electoral Central.

26 mai 2014, 06:21
REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Elena Udrea acuză PSD că a FRAUDAT alegerile VIDEO

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014Fraudele de la votul de astăzi (duminică n.r.) arată că PSD nu s-a lecuit. Partidul Social Democrat face ce ştie şi îşi foloseşte toată puterea, puterea instituţiilor, puterea pe care o are în acest moment în România pentru a frauda votul. În 20 de judeţe avem peste 120.000 de oameni care au votat pe liste suplimentare. Metoda autobuzul a lui Dragnea funcţionează„, a declarat Elena Udrea.

Premierul spune că va cere instanţei să verifice listele suplimentare de la aceste alegeri.

Cea mai mare fraudă a fost comisă de domnul Petrache în Ilfov. În judeţul Ilfov cred că sunt vreo 20.000 de turişti care au venit să facă turism şi toţi au venit la vot. Eu nu pot să acuz, eu spun doar că este o situaţie fără precedent în alte judeţe şi atunci mergem să verificăm„, a precizat Victor Ponta.

Citeşte şi Udrea: Pentru PMP este o victorie. Partidele dreptei trebuie să se unească în jurul unui proiect comun VIDEO

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014Liviu Dragnea afirmă că şi PSD a constatat fraude în mai multe judeţe.

Am sesizat în toată ţara acest turism electoral. În opinia noastră o fraudă majoră a fost la Ilfov. O să cerem oficial Parchetului să investigheze, pentru că acolo, în jur de 15.000 de persoane au votat pe listele suplimentare. La Ilfov s-a votat din toate judeţele din jur, ceea ce nu e în regula. Este posibil ca alt partid în afară de PSD şi PMP să aibă de suferit în ceea ce priveşte listele”, a declarat şi Liviu Dragnea.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. DATE OFICIALE BEC: PSD-UNPR-PC a obţinut 37,25% din voturi VIDEO