REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE: PSD a pierdut în Vrancea, fieful lui Marian Oprişan

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: PNL a câştigat alegerile în Vrancea, devansând PSD cu aproape şapte procente – rezultate provizorii

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 07:54
REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE: PSD a pierdut în Vrancea, fieful lui Marian Oprişan

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: PNL a câştigat alegerile în judeţul Vrancea cu 37,2%, în timp ce PSD a obţinut 30,5%, potrivit rezultatelor provizorii centralizate de către Biroul Electoral Central (BEC).

Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de către BEC, PNL a câştigat alegerile în judeţul Vrancea cu 37,2%, fiind urmat de PSD cu 30,5%.

„E un rezultat istoric, o responsabilitate, o onoare, o cinste faţă de oamenii istorici ai PNL şi, în acelaşi timp, e datorie de acum faţă de fiecare român, oriunde se află el, de a face ca Romania să meargă spre mai bine, să beneficieze de fonduri europene, de autostradă, de infrastructură”, a declarat preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Alegătorii din Vrancea votau, în mod tradiţional, cu PSD. Consiliul Judeţean Vrancea este condus de social-democratul Marian Oprişan, preşedinte al PSD Vrancea, iar Primăria Focşani este condusă de Cristi Misăilă (PSD).