REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Ce rezultate au avut la alegeri Cătălin Moroşanu şi Dorinel Munteanu

Cătălin Moroşanu şi Dorinel Munteanu au fost rivali la alegerile locale de duminică, ambii candidând la Consiliul Judeţean Galaţi, luptătorul din partea PNL, iar fostul jucător al naţionalei din partea PMP.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 08:50
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Ce rezultate au avut la alegeri Cătălin Moroşanu şi Dorinel Munteanu

Luptătorul K1 Cătălin Moroșanu a devenit consilier județean PNL în Galați, după două mandate de consilier județean în Iași, tot din partea liberalilor.

Moroșanu a deschis lista PNL pentru Consiliul Județean Galați, în care PSD a câștigat totuși atât funcția de președinte, cât și majoritatea.

În schimb, fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu nu ar fi reușit să devină consilier local în municipiul Galați, după ce PMP, partidul a cărei listă a deschis-o la aceste alegeri, nu a atins pragul electoral de 5%, conform rezultatelor parțiale.

PSD a câştigat alegerile în municipiul Galaţi cu 43,51% şi a obţinut majoritatea în Consiliul Local Municipal. PNL a obținut 17,62%, USR și PACT câte 11,42% și PMP 4,9%.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Prima localitate în care se reia votul. Doi candidaţi au obţinut acelaşi număr de voturi