REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 FOCŞANI Ministrul Ion Ştefan a pierdut alegerile pentru primărie în faţa social-democratului Misăilă

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 FOCŞANI Social-democratul Cristi Valentin Misăilă a câştigat un nou mandat pentru primăria municipiului Focşani. Acesta l-a devansat cu peste 1.900 de voturi pe principalul său contracandidat Ion Ştefan, actualul ministru al Dezvoltării, după numărarea voturilor în 50 de secţii dintre cele 58, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 05:16
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 FOCŞANI Ministrul Ion Ştefan a pierdut alegerile pentru primărie în faţa social-democratului Misăilă

Vreau să mulţumesc tuturor focşănenilor pentru faptul că mi-au oferit posibilitatea de a continua proiectele pentru Focşani şi nu în ultimul rând pentru încrederea acordată. E o mare onoare, dar în acelaşi timp o mare provocare de a nu le dezamăgi încrederea acordată şi îmi doresc din tot sufletul ca în acest mandat să demonstrăm că Focşaniul, un minunat oraş istoric, este cu adevărat casa noastră„, a declarat, pentru Agerpres, primarul Cristi Valentin Misăilă.

Citeste si Un primar din Dolj a murit la scurt timp după ce a câştigat alegerile locale

Este pentru a doua oară când Ion Ştefan pierde în faţa lui Cristi Valentin Misăilă la Primăria Focşani, după ce, în 2016, a fost votat 36,20% dintre alegători, în timp ce Cristi Valentin Misăilă a fost votat de 40,19% dintre focşăneni.

Surpriza în Vrancea a venit la președinția Consiliului Județean, unde Marian Oprișan nu a mai fost ales în această funcție pe care o deținea de mai bine de 20 de ani.