REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Învingătorul lui Oprişan îl ironizează pe baron: „Vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui”

Liderul PSD Marian Oprișan a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani, în favoarea candidatului susţinut de PNL și USR - PLUS, Cătălin Dumitru Toma.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 11:26
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Învingătorul lui Oprişan îl ironizează pe baron: „Vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui”

Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, a anunţat luni dimineaţă că în urma centralizării a 99 la sută din voturile exprimate poate declara că a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean, deţinută în ultimii zeci de ani de social democratul Marian Oprişan.

„Am cerut reverificarea buletinelor nule, dar dacă ne uităm la statistica de acum 4 ani, este același număr de buletine nule, la nivelul județului Vrancea. Cu toate acestea și noi am cerut reverificarea acestor buletine nule. În primă fază, noi avem șapte, ei trei, deci proporția se păstrează ca rezultat pe care deja îl cunoaștem, alianța PNL USR-PLUS învingătoare.

Dar înțelegem disperarea baronului, disperarea unui om care a condus județul nu de 20 de ani, a mai fost și vicepreședinte al CJ din 1996 până în 2000, deci are 24 de ani, mai avea puțîn și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui.

La proporția pe care o avem, 153 – 156.000 de voturi, există aceste 10.000 de voturi nule, care arată că este o procedură greoaie și de aceea ar fi indicat votul electronic. Vom verifica, suntem în procedură de verificare, cu toate acestea, din sursele noastre, scorul va fi mai mare decât cel existent.

„Eu sunt eu, el este „mama mea sunt eu”. În Vrancea când spui Oprișan spui lipsa transparenței banului public, lipsa de investiții, spui un proiect european aproape eșuat. Trăim într-un județ în care viticultura era aproape cea mai importantă sursă de venit. CJ a investit 100.000 de euro. Este o rușine această administrație pesedistă. Lipsa unui spital județean care să asigure servicii de calitate, lipsa unor proiecte de infrastructură, lipsa unor investitori care să se regăsească într-un parc industrial. Sper, împreună cu administrația liberală, să avem și reușită”, a declarat noul preşedinte al consiliului judeţean Vrancea, la Digi24.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Marian Oprişan a pierdut şefia Consiliului Judeţean Vrancea după 20 de ani